NieZadowolona25
Fanka BB :)
Dziewczyny, doradźcie. Co lepiej kupić do małego mieszkania: (dziecko będzie spało przy naszym łóżku w sypialni) dostawkę, łóżeczko czy kołyskę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie mam zwykłego łóżka to muszę mieć łóżeczko, ale znajoma ma małe mieszkanie i poleca dostawke- zabiera najmniej miejsca.Dziewczyny, doradźcie. Co lepiej kupić do małego mieszkania: (dziecko będzie spało przy naszym łóżku w sypialni) dostawkę, łóżeczko czy kołyskę?
Jak widać im wolno wszystko
Dziewczyny, doradźcie. Co lepiej kupić do małego mieszkania: (dziecko będzie spało przy naszym łóżku w sypialni) dostawkę, łóżeczko czy kołyskę?
U mnie 22+4 tez łożysko na przedniej ścianie, ruchy czuje bardzo delikatnie głównie wieczorem jak się położę wiec to chyba normalne niestety...Już zaczynam się martwić dziś 21+4, tydzień temu miałam USG połówkowe i lekarz mówił, że wszystko jest dobrze. Ale ja tak słabo czuję ruchy córci, że nawet nie jestem w stanie powiedzieć w 100%, że to ona. To moja pierwsza ciąża, łożysko na przedniej ścianie. Martwię się czy jest dobrze, bo wszędzie dziewczyny piszą, że w tym tygodniu czują już kopniaki i fiołki, a ja nic
Hej myślę, że jest ok zwłaszcza skoro lekarz tak uważa może dziecko spało na początku badania (dlatego puls był niższy), a pozniej się obudziło i ruszało, stąd wzrost tętnaHej wszystkim co prawda termin mam na 1 pazdziernika ale wiadomo...roznie moze byc. Chciałabym sie przywitac to moja 1 ciaza. Spodziewamy sie dziewczynki dzis 20+4 i bylam na polowkowych wszystko dobrze. Tylko zmartwilo mnie tętno. Lekarz mierzył 3 razy I raz było 133 pozniej 148 a na koncu 166. Powiedział ze sa wszystkie 3 pomiary w normie. Jak myslicie, jest ok?
Dajcie spokój z ZUSem jestem na zwolnieniu od 26.02.
Za pierwsze 33 dni płacił mi pracodawca.
Zwolnienia mam wystawiane na bieżąco, firma na bieżąco wystawia mi zaświadczenie Z3 o podtrzymaniu zatrudnienia. Zwolnienie za kwiecień i ten dokument wpadło im 02.04.
Mieszkam w miejscowości, która jest oddalona o 110km od ZUSu który zajmuje się moją sprawą bo firma ma siedzibę w innym mieście w innym województwie.
Nie idzie się tam dodzwonić - więc któregoś dnia w końcu powiedziałam, jadę i to załatwię..
usłyszałam coś co ścina z nóg - Pani Agnieszka która zajmuje się zasiłkami zdrowotnymi osób z nazwiskami na literkę W jest na opiece i nikt nie umie powiedzieć kiedy wróci i w sumie nikt się nie zajmuje Pani sprawą.
RĘCE OPADAJĄ. Mam gryźć ściany? Kto zapłaci za mnie zobowiązania kredytowe których banki nie chcą odroczyć? Jak mam szykować się do przyjścia na świat córeczki? Pani w okienku rozkłada ręce... w tym czasie inna pani chodzi od okienka do okienka i częstuje koleżanki bombonierką imieninową.
Cyrk to mało powiedziane. Do tej pory nie mam nic a byłam tam 1,5 tygodnia temu.