reklama
Truskaweczka2017
Moderatorka
Pij dużo wody. No i jak jest mocno źle to możesz wziąć paracetamolDziewczyny help, okropny ból głowy jakbym miała potężnego kaca, smarowanie drzemka i świeże powietrze nie pomagają
Melisa28
Fanka BB :)
Moja córka na drugie ma Laura, a jak teraz będzie synek to będzie Julian ( po dziadku )Nie, Ona wie, że ja od zawsze chciałam nazwać córkę Inga. Wie też że podoba nam się Kornelia i Laura (mój o Indze słyszec nie chce) Majka twierdzi, zeby Go olać i Inga nazwać ewentualnie Kornelia, tylko nie Laura. Dla chlopca chciałabym Julian, ale, że zupełnie inne gusta mamy to będzie Aleksander
Lusia04
Moderator
Ja chce jak będzie dziewczynka dac na imię Alicja A jak chłopak to Filip Ale mąż się nie zgadza. Więc chyba nasze dziecko będzie bez imieniaNie, Ona wie, że ja od zawsze chciałam nazwać córkę Inga. Wie też że podoba nam się Kornelia i Laura (mój o Indze słyszec nie chce) Majka twierdzi, zeby Go olać i Inga nazwać ewentualnie Kornelia, tylko nie Laura. Dla chlopca chciałabym Julian, ale, że zupełnie inne gusta mamy to będzie Aleksander
Weź paracetamol, można brać go w ciąży. Miałam też taki ból głowy więc współczuję...Dziewczyny help, okropny ból głowy jakbym miała potężnego kaca, smarowanie drzemka i świeże powietrze nie pomagają
87_Kasia_87
Piękne imiona. U nas jest Kornel, a fasolka będzie Tymon albo ZuzannaU nas chyba zostanie Laura Małgorzata lub Aleksander Konrad
reklama
87_Kasia_87
A może zmierz sobie ciśnienieDziewczyny help, okropny ból głowy jakbym miała potężnego kaca, smarowanie drzemka i świeże powietrze nie pomagają