Ewelina 0605
Zaciekawiona BB
Moje dzieci też już wiedzą nie zakładam że wydarzy się coś złego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w ciąży z córką wymiotowałam mega długo z synem prawie wcale, teraz tez prawie nic, wiec myślę, że syn, zwlaszcza, że do słodkiego mi dalekoTo ja moze cos o sobie napisze. Mam 37 lat to moja szósta ciaza. Mam trzy coreczki w wieku 12, 9 i 4 lat. Jedno poronienie i ciaze pozamaciczna. Najbardziej balam sie ze to znowu bedzie pozamaciczna ale na szczescie serduszko bije i wszystko jest oki obecnie jestem w 8 tygodniu. W zadnej poprzedniej ciazy nie mialam takich mdlosci ja w tej albo sie starzeje albo moze bedzie chlopiec
Tak, moja 13latka i 11latek wiedząo ciąży. Syn się modli o siostrę a córka jest tak zazdrosna, że chciałaby, aby stało się coś zlegoDziewczyny, które mają już starsze dzieciaczki - poinformowalyscie już dzieci o ciąży? Ja mam w domu 5latka,jestem w 8 tygodniu, ale młody nic jeszcze nie wie. I chciałabym mu powiedzieć i boje się czy to nie za wcześnie
Oby tak byłoNo mam cicha nadzieje, że bedzie chłopiec. Choc z drugiej strony najwazniejsze aby dziecko bylo zdrowe.
Dzieci często mówia różne dziwne rzeczy nie do końca zdajac sobie sprawy z tego. A tu widze jeszcze nastolatka, okres buntu to wszystkiego mozna sie spodziewac. Nie martw sie jak siewstanie urodzi to sie zakocha i nie bedzie mogla sie doczekac kiedy bedzie mogla zabrac rodzenstwo na spacer.
Oby tak było
Poki co podpowiada imię dla córki
Nie, Ona wie, że ja od zawsze chciałam nazwać córkę Inga. Wie też że podoba nam się Kornelia i Laura (mój o Indze słyszec nie chce) Majka twierdzi, zeby Go olać i Inga nazwać ewentualnie Kornelia, tylko nie Laura. Dla chlopca chciałabym Julian, ale, że zupełnie inne gusta mamy to będzie AleksanderI jakie ma sugestie? Trafiają w Wasze gusta? Fajnie, że się w takim sposób angażuje, zawsze coś
Nie, Ona wie, że ja od zawsze chciałam nazwać córkę Inga. Wie też że podoba nam się Kornelia i Laura (mój o Indze słyszec nie chce) Majka twierdzi, zeby Go olać i Inga nazwać [emoji28] ewentualnie Kornelia, tylko nie Laura. Dla chlopca chciałabym Julian, ale, że zupełnie inne gusta mamy to będzie Aleksander