reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
We czwartek jedziemy razem z teściami na 4 dni do Krakowa.. Z jednej strony się cieszę w końcu trochę odpocznę, od garów itp... Ale z drugiej strony jak patrzę na siebie że jestem non stop zmęczona to jestem przerażona jak to będzie... Mamy zaplanowane Wieliczkę i Zakopane żeby połazić trochę i basen, a ja bez drzemki w dzień jestem nie do życia, boję się że zepsuje wszystkim wyjazd..

U mnie z zapachami i zachciankami wygląda to podobnie. Najpierw mam na coś chcice a później patrzec na to nie mogę i na sama myśl robi mi się nie dobrze. Problem jest taki że już nie bardzo wiem co mam jeść bo na większość produktów tak reaguje :(

@cosmolady bardzo się cieszę!!! GRATULUJĘ :))

U mnie z zapachami i zachciankami wygląda to podobnie. Najpierw mam na coś chcice a później patrzec na to nie mogę i na sama myśl robi mi się nie dobrze. Problem jest taki że już nie bardzo wiem co mam jeść bo na większość produktów tak reaguje :(
Niestety możemy sobie tu przybić piąteczkę... 😞

@cosmolady bardzo się cieszę!!! GRATULUJĘ :))
Niestety możemy sobie tu przybić piąteczkę... 😞
I ja razem z Wami... ✋😩

reklama
@Kawoszka81 byłaś dziś na usg? Jak wyszło badanie?
Mam nadzieję, że wszystko dobrze ✊
Wyszło ni jak. Jest pęcherzyk bez zarodka. Z wielkości wygląda na bardzo młodą ciażę bo na 4-5 tygodni. ale jest pusty nic nie widać. Z OM powinien być 7 tc i 2 dni. Na tym etapie powinno coś być. Do tego krwawię dalej. Nie tak żeby używać podpasek ale bez wkładki ani rusz. Dostałam leki do ustne i mam też dopochwowe ale to jakby się krwawienie skończyło. Za dwa tygodnie mam pojechać jeszcze raz na usg i wtedy się okaże. Zrobiłam wczoraj progesteron wyszedł 3,7 to mało ale w przedziałach to jest przy wieku ciąży 4-5 tygodni. HCG 2156. Dlatego za kilka dni muszę powtórzyć pewnie w piątek to zrobię. Jak wartości wzrosną to ok a jak nie to już koniec. Ogólnie jest do dupy bo czuję się z tym sama. Myślałam że mój J mnie prytuli po cieszy , nie mam na co liczyć. Dobrze że mała jest w domu to człowiek nie myśli tak często. Dam znać co i jak ale nie mam dobrego przeczucia. Cycki mnie już nie bolą, nie jestem zmęczona, zero wymiotów. Może jedynarzecz to bak apetytu ale to pewnie przez nerwy.

Do góry