reklama
Zapata
Fanka BB :)
My sie przeprowadzamy w sobotę [emoji3059]
Oj to też duże zmiany . Wszystko na raz
Sandra1215
Zaangażowana w BB
Ja narazie biore sam kwas foliowy zobaczymy po wizycie co mam brac dalej. Dzis jakos co chwile mialam ochote cos robic w domu, ale po chwili mi juz bylo zle haha i tak robilam na raty
isanessa
Tzn? Co z nim nie tak?Uważajcie ma prenatal duo, bo ma taki sobie skład
taka_matka
Też biorę prenatal uno według zaleceń lekarza. Powiedział, że oprócz tego mam nie brać nic więcej, nawet kwasu foliowego, bo prenatal ma go w składzie. We wtorek kolejna wizyta i pewnie dojdzie żelazo, bo wyniki krsi słabe. Też bym chciała wiedzieć co nie tak jest z prenatalem duo i czy uno skład ma ok.
Aagusiaa
Oj tak [emoji7] ale wszystko dąży ku lepszemuOj to też duże zmiany . Wszystko na raz
Melisa28
Tutaj jest fajny ranking :
Witaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Ranking suplementów diety - Pan Tabletka
Jak wybrać witaminy w ciąży i przy karmieniu piersią - mam dla Ciebie analizę i ranking topowych suplementów dla kobiet w ciąży. Zapraszam!
pantabletka.pl
reklama
Może woda z cytryną i miodem. Możesz też spróbować soki rozcieńczać z wodą pół na pół, nie będą wtedy takie słodkie. Próbowałaś sok grejfrutowy?
Próbowałam soki z wodą[emoji57] ale grejpfrutowego nie, muszę spróbować. Dzięki!