reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Słuchajcie, co do coli to mi na przykład podobnie sprawdza się woda gazowana z dodatkiem syropu owocowego - jeśli pomaga Wam tylko cola, to kupcie sobie syrop bodajże herbapolu o smaku coli, zawsze można go dać odrobinę mniej i już chemia nieco ograniczona... A w smaku naprawdę dobry!

reklama
Ja w pierwszej ciąży czułam się jak nowonarodzona. Bylam bardzo aktywna, zero mdłości, wymiotów, ładnie wyglądałam. A teraz katastrofa 🤦‍♀️ cały czas mnie mdli czy jem czy nie jem. Na nic nie mam ochoty, slaba jestem. Jak już przyjdzie nic to nie mogę usnac, sikam co chwile a to dopiero początek 😱

Łączę się w bólu, zwlekam się tylko kiedy muszę - a parę razy dzisiaj musialam[emoji1785].
Ale profilaktycznie przełożyłam się do salonu - jest bliżej łazienki haha
Jednocze się . Dodatkowo walka z przeziębieniem trwa ... bol mięśni
Mam nadzieję, że jutro poczujemy się lepiej. Ja się przenoszę z sypialni do salonu bo mąż rozkręca meble.. W czwartek przeprowadzka a ja zwłoki na kanapie.. [emoji14]

Ja sie dzis nie odzywam bo wzielam sie za porzadki, ale pozalowalam bo teraz leżę ledwo żywa.
Bardzo szybko sie męczę w tej ciąży

reklama
Może woda z cytryną i miodem. Możesz też spróbować soki rozcieńczać z wodą pół na pół, nie będą wtedy takie słodkie. Próbowałaś sok grejfrutowy?

Do góry