reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Za mną właśnie placki ziemniaczane chodzą ;) I jabłka :)
Najgorsze jest to, że jak skończyły się największe wymioty to apetyt wraca a wraz z nim chęć na drożdżówki. Tak to na pewno dobiję do 30kg :/

A ja funkcjonuję po 15 haha

Ooo dobrze, ze najgorsze masz za sobą! Ja od 3 dni tez czuje się lepiej tfu tfu. Ja mam teraz największe mdłości w okolicach obiadowych ale przyjmuje to przynajmniej cały dzień nie leżę jak kłoda ;)
Noo Haha ja np teraz jak nie zjem co jakieś 1,5h max do 2h to mdłości wracają l, wiec tez się obawiam co się zadzieje z ta waga :D

Dziewczyny beta spadła, żegnam się z wami. Nie będę opisywać co będzie się że mną działo, bo nie wszyscy to tu akceptują. Jeśli ktoś chce mnie wesprzeć czy dowiedzieć się co dalej piszcie priv.

Życzę wam i waszym dzieciaczkom zdrówka i aby każda z Was przytuliła je we wrześniu!

Powodzenia kochane!

P. S usuńcie mnie z forum zamkniętego.

Kochana tak bardzo mi przykro. Dziewczyny już wszystko napisały. Jesteśmy z Tobą całymi sercami, byłyśmy w chwilach radosci i teraz tak samo. Trzymam za Was kciuki!

reklama
Odkryłam powód mojego złego samopoczucia - to przez żelazo które muszę brać. Wczoraj zapomniałam i przez cały dzień czułam się dobrze a dzisiaj znowu zawroty głowy :(

A ja od paru dni miałam ochotę na ziemniaki i wodę ze śledzia (tak to się chyba nazywa).Wchodzę dziś do kuchni a mój kroi śledzia[emoji7]Mniam,cudny obiad.Najchętniej jutro też bym zjadła....ach te nasze zachcianki..[emoji4][emoji4]

A mnie naszla ochota na lody teraz wieczorem.. ale nie mam a do sklepu nie chce juz sie jechac. Mam rozne slodycze i przekasaki ale to nie lody. A nie jadlam od lata :)

A mnie naszla ochota na lody teraz wieczorem.. ale nie mam a do sklepu nie chce juz sie jechac. Mam rozne slodycze i przekasaki ale to nie lody. A nie jadlam od lata :)
Ja przedwczoraj też miałam mega ochotę. Na Magnuma orzechowego. Na szczęście był w pobliskiej Żabce 😁

@quchasia przykro mi...🥺 Trzymaj się! ❤️

reklama
Do góry