reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Teraz leżę i odpoczywam. Pojde pewnie w poniedziałek, jak zwykle będę zestresowana :(( a Ty jak tam się czujesz? Wszystko dobrze?

Ja najlepiej czuję się do 15 i jak mało chodzę No ale musiałam dziś trochę poogarniać plus jakieś zakupy jedzeniowe i teraz odpoczywam bo brzuszek boli...

Mmm placki 🥰🥰🥰 uwielbiam narobiliście mi smaka chyba usmaże 🙈

Mmm...placki mogłabym non stop jeść :) Ostatnio słyszałam o przepisie na zapiekankę - trzesz ziemniaki jak na placki do tego mieso mielone i cebula - zapiekasz w naczyniu w piekarniku. Muszę spróbować!

Haha, mi wyjątkowo smakowały 🤪🤪 ale nie mam jakichś typowych zachcianek , a Ty?
W pon pojde do gin na kontrole i zaś stres 🤦🏼‍♀️
Za mną właśnie placki ziemniaczane chodzą ;) I jabłka :)
Najgorsze jest to, że jak skończyły się największe wymioty to apetyt wraca a wraz z nim chęć na drożdżówki. Tak to na pewno dobiję do 30kg :/

Ja najlepiej czuję się do 15 i jak mało chodzę No ale musiałam dziś trochę poogarniać plus jakieś zakupy jedzeniowe i teraz odpoczywam bo brzuszek boli...

Mmm placki 🥰🥰🥰 uwielbiam narobiliście mi smaka chyba usmaże 🙈
A ja funkcjonuję po 15 haha

Dziewczyny beta spadła, żegnam się z wami. Nie będę opisywać co będzie się że mną działo, bo nie wszyscy to tu akceptują. Jeśli ktoś chce mnie wesprzeć czy dowiedzieć się co dalej piszcie priv.

Życzę wam i waszym dzieciaczkom zdrówka i aby każda z Was przytuliła je we wrześniu!

Powodzenia kochane!

P. S usuńcie mnie z forum zamkniętego.

Głowa dziś mnie boli... ☹️☹️☹️ moja gin na NFZ mówiła żebym przyszła w pon na kontrole. A ten prywatnie na 18 lutego
Ja sie codziennie budze z bolem glowy, ale po okolo godzinie lezenia
Dziewczyny beta spadła, żegnam się z wami. Nie będę opisywać co będzie się że mną działo, bo nie wszyscy to tu akceptują. Jeśli ktoś chce mnie wesprzeć czy dowiedzieć się co dalej piszcie priv.

Życzę wam i waszym dzieciaczkom zdrówka i aby każda z Was przytuliła je we wrześniu!

Powodzenia kochane!

Przykro mi kochana bardzo :( trzymaj sie

Cholera jasna...tak mi baaardzo przykro. Jeśli chcesz się wygadać to po to jest te forum. [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

Powodzenia kochane!

reklama
Quchasia 😞😞😞😞 to wszystko jest tak niesprawiedliwe...nigdy nie zrozumiem dlaczego tak się dzieje. Tyle cierpienia. Jest mi ogromnie przykro 😞😞😞😞

Do góry