w_karolcia
Fanka BB :)
W tej ciąży placki ziemniaczane kocham miłością absolutną
Haha, mi wyjątkowo smakowały ale nie mam jakichś typowych zachcianek , a Ty?
W pon pojde do gin na kontrole i zaś stres
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W tej ciąży placki ziemniaczane kocham miłością absolutną
Teraz leżę i odpoczywam. Pojde pewnie w poniedziałek, jak zwykle będę zestresowana ( a Ty jak tam się czujesz? Wszystko dobrze?
Mi tak samo okropnie teraz smakują [emoji16]W tej ciąży placki ziemniaczane kocham miłością absolutną
Za mną właśnie placki ziemniaczane chodzą I jabłkaHaha, mi wyjątkowo smakowały ale nie mam jakichś typowych zachcianek , a Ty?
W pon pojde do gin na kontrole i zaś stres
A ja funkcjonuję po 15 hahaJa najlepiej czuję się do 15 i jak mało chodzę No ale musiałam dziś trochę poogarniać plus jakieś zakupy jedzeniowe i teraz odpoczywam bo brzuszek boli...
Mmm placki uwielbiam narobiliście mi smaka chyba usmaże
Ja sie codziennie budze z bolem glowy, ale po okolo godzinie lezeniaGłowa dziś mnie boli... moja gin na NFZ mówiła żebym przyszła w pon na kontrole. A ten prywatnie na 18 lutego
Dziewczyny beta spadła, żegnam się z wami. Nie będę opisywać co będzie się że mną działo, bo nie wszyscy to tu akceptują. Jeśli ktoś chce mnie wesprzeć czy dowiedzieć się co dalej piszcie priv.
Życzę wam i waszym dzieciaczkom zdrówka i aby każda z Was przytuliła je we wrześniu!
Powodzenia kochane!
P. S usuńcie mnie z forum zamkniętego.
Dziewczyny beta spadła, żegnam się z wami. Nie będę opisywać co będzie się że mną działo, bo nie wszyscy to tu akceptują. Jeśli ktoś chce mnie wesprzeć czy dowiedzieć się co dalej piszcie priv.
Życzę wam i waszym dzieciaczkom zdrówka i aby każda z Was przytuliła je we wrześniu!
Powodzenia kochane!
P. S usuńcie mnie z forum zamkniętego.