reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
reklama
Ehhh jakoś mi strasznie smutno... nie wyobrażam sobie nawet co może czuć quchasia albo inne dziewczyny, które z podobnych powodów odeszły z naszej grupy. To musi być nie do ogarnięcia, cieszysz się, nasłuchujesz swój organizm, zaczynasz myśleć o maleństwie, o przyszłości, a tu nagle wizja się rujnuje... w sekundzie wszystko sypie się na tysiące kawałeczków... pęka mi serca na samą myśl. [emoji20] co prawda życie i moja choroba nauczyły mnie, że nie można nic planować, ale to tak ciężko się nie cieszyć jak w grę wchodzi część Ciebie i marzenie o rodzinie... ten strach, który jest w nas i nam towarzyszy jest tak absolutnie zrozumiały... Kobiety to są jednak wojowniczki. Ile my musimy znieść. Bądźmy jak najsilniejsze, życzę tego przede wszystkim @quchasia oraz innym dziewczynom, które straciły kochane kropeczki, ale także nam w trudnych momentach - z całego serduszka. [emoji173]️

Do góry