reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Pamiętam jak oxy dostałam i ta wielka strzykawa co ją pompowała. Położna pyta czy coś czuję. Mówię że takie lekkie skurcze. A ona no to podkręcimy ..... i nie wiem jak od 13-tej zrobiło się po 16-tej. Ale ja mam problemy z kręgosłupem więc ból był nie do zniesienia. Mąż był ze mną cały czas mimo wcześniejszych oporów. I gdyby nie on nie miałabym tyle siły. Teraz jak go zapytałam czy będzie ze mną odpowiedział: oczywiście nie ma mowy żeby mnie tam nie było. Z resztą zdjęcia robił małej zaraz jak położyli ją na mnie.

reklama
to Twoja pierwsza ciążą?
mi pomagały tabletki dla dzieci lokomotiv, one mają w składzie imbir
tarłam też świeży imbir i piłam z wodą
Pierwsza. Biorę prenatal uno, który w składzie ma imbir, ale średnio pomaga. W ciągu dnia to pomaga żucie gumy, ale z rana wszystko zwracam, nawet czystą wodę [emoji37]

Pierwsza. Biorę prenatal uno, który w składzie ma imbir, ale średnio pomaga. W ciągu dnia to pomaga żucie gumy, ale z rana wszystko zwracam, nawet czystą wodę [emoji37]
ja też to biorę jeszcze zanim zaszłam to brałam ale one na mdłości jest za słaby. Czasem wydaje mi się że mdłości to są tylko przy pierwszej ciąży. Trzeba przetrwać.

Cześć dziewczyny, ja serio ledwo żyje. Nie dość ze mdłości max to jeszcze znowu jestem przeziębiona dzieci tez wiec siedzimy w domu. Mój starszy był 3 dni po feriach w szkole a teraz znowu choroba. Ja Was czytam ale przy tych Mdłościami i dzieciach po prostu zanim zdążę nadrobić to dzieci wchodzą na głowę i wtedy juz na odpisanie nie ma czasu. Postaram się lepiej sprawowac.
Chętnie dołączę do zamkniętego wątku mam nadzieje, ze ogarnę się z pisaniem nareszcie.
Wczoraj byłam na wizycie 9t2d i wszystko super dzidzia 2.3 cm i macha rączkami i nóżkami. Trochę się stresowałam czy wszystko będzie Ok. W przyszłym tyg genetyk i to jest kolejna sprawa która zaczyna wzmagać stres u mnie. Ale narazie to tylko czekać.
Strasznie szybko mi leci czas w tej ciazy może dlatego ze polowe przesypiam a druga pochłaniają dzieci.
Dziś z mężem robimy sobie randkę i zostawiamy ich z babcia bo już powoli mamy wszystkiego dość ;)
Widziałam ze rozmawiacie o cenach wizyt. Ja za wizytę u gina badanie+usg płace 150 zł.

Na wątku z wizytami dodam foto bejbika bo tak mi się podoba:)

Cześć dziewczyny, ja serio ledwo żyje. Nie dość ze mdłości max to jeszcze znowu jestem przeziębiona dzieci tez wiec siedzimy w domu. Mój starszy był 3 dni po feriach w szkole a teraz znowu choroba. Ja Was czytam ale przy tych Mdłościami i dzieciach po prostu zanim zdążę nadrobić to dzieci wchodzą na głowę i wtedy juz na odpisanie nie ma czasu. Postaram się lepiej sprawowac.
Chętnie dołączę do zamkniętego wątku mam nadzieje, ze ogarnę się z pisaniem nareszcie.
Wczoraj byłam na wizycie 9t2d i wszystko super dzidzia 2.3 cm i macha rączkami i nóżkami. Trochę się stresowałam czy wszystko będzie Ok. W przyszłym tyg genetyk i to jest kolejna sprawa która zaczyna wzmagać stres u mnie. Ale narazie to tylko czekać.
Strasznie szybko mi leci czas w tej ciazy może dlatego ze polowe przesypiam a druga pochłaniają dzieci.
Dziś z mężem robimy sobie randkę i zostawiamy ich z babcia bo już powoli mamy wszystkiego dość ;)
Widziałam ze rozmawiacie o cenach wizyt. Ja za wizytę u gina badanie+usg płace 150 zł.

Na wątku z wizytami dodam foto bejbika bo tak mi się podoba:)
Ja płacę za wizytę z usg 200 zł :(

Dzień dobry Dziewczyny 😊😊 Dzięki za podpowiedzi u mnie dzisiaj już lepiej 🤗 jak humory u Was?
@ Cosmoladyhistoria naprawdę niezła...wystrachalabym się 🙈 @JestemZosia absolutnie Cię rozumiem, nigdy nie miałam w sobie tyle złości co teraz, bardzo szybko się denerwuje...
@quchasia jak u Ciebie ??
Ciekaqwq jestem cxemu tak się dzieje.. Myślałam że w końcu będę spokojna is szczęśliwa.. A znowu coś nie tak

reklama
Do góry