reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
A skąd wiadomo czy sie do końca wyczyściło?
Mnie najpierw jeden lekarz zbadał na usg, ale stojąca obok lekarka chciała mieć 100 procent pewności i zrobiła jeszcze badanie ginekologiczne. Szczególnie sprawdzała szyjkę macicy bo mówiła, że tam może jeszcze coś zostać. Jak ocenili że wszystko ok to wypisali do domu.

Dziewczyny, może któraś miała z Was podobny problem. Dziś w nocy obudziłam się jak zwykle do toalety ale tak mnie kulo po lewej stronie w dole (nie wiem czy to jajnik) że ledwo do tej łazienki doszłam i z niej wróciłam. Później nie mogłam nóg rozprostować przez ten ból. Na szczęście rano już mi nie dokuczało. Myślicie ze to może być wina pęcherza? :/ ps. Dziś 9+1

Dziewczyny, może któraś miała z Was podobny problem. Dziś w nocy obudziłam się jak zwykle do toalety ale tak mnie kulo po lewej stronie w dole (nie wiem czy to jajnik) że ledwo do tej łazienki doszłam i z niej wróciłam. Później nie mogłam nóg rozprostować przez ten ból. Na szczęście rano już mi nie dokuczało. Myślicie ze to może być wina pęcherza? :/ ps. Dziś 9+1
Ja mysle ze więzadła. Moze spalas ze zgieta noga albo skulona? Ja tak mam jak spie na jednym boku i mam zgieta noge to jak wstane to mnie z tej strony z ktorej mialam skulona noge mocno ciagnie i kluje ;)

Ja mysle ze więzadła. Moze spalas ze zgieta noga albo skulona? Ja tak mam jak spie na jednym boku i mam zgieta noge to jak wstane to mnie z tej strony z ktorej mialam skulona noge mocno ciagnie i kluje ;)
Możliwe że miałam zgięta, w sumie nawet nie wiem nie zwróciłam uwagi 😁 zdarzyło mi się tak kiedyś też jeszcze przed ciąża. Dziękuję za pomoc 🤗

reklama
A teraz mi się jeszcze przypomniało, że lekarz powiedział, że sprzęt USG nie jest super dobry wiec moze byc coś slabo widać..

Do góry