reklama
Chodziłam teraz do 3Nie masz jakiegoś zaufanego ginekologa który by Ci doradził?
Mówią ze jak się do końca nie oczyści to lepiej lyzeczkwoac ale to moja decyzja
Mnie najpierw jeden lekarz zbadał na usg, ale stojąca obok lekarka chciała mieć 100 procent pewności i zrobiła jeszcze badanie ginekologiczne. Szczególnie sprawdzała szyjkę macicy bo mówiła, że tam może jeszcze coś zostać. Jak ocenili że wszystko ok to wypisali do domu.A skąd wiadomo czy sie do końca wyczyściło?
Karolina_92
Fanka BB :)
Dziewczyny, może któraś miała z Was podobny problem. Dziś w nocy obudziłam się jak zwykle do toalety ale tak mnie kulo po lewej stronie w dole (nie wiem czy to jajnik) że ledwo do tej łazienki doszłam i z niej wróciłam. Później nie mogłam nóg rozprostować przez ten ból. Na szczęście rano już mi nie dokuczało. Myślicie ze to może być wina pęcherza? :/ ps. Dziś 9+1
Katarzynka111
rozczochrana.mama
Ja mysle ze więzadła. Moze spalas ze zgieta noga albo skulona? Ja tak mam jak spie na jednym boku i mam zgieta noge to jak wstane to mnie z tej strony z ktorej mialam skulona noge mocno ciagnie i klujeDziewczyny, może któraś miała z Was podobny problem. Dziś w nocy obudziłam się jak zwykle do toalety ale tak mnie kulo po lewej stronie w dole (nie wiem czy to jajnik) że ledwo do tej łazienki doszłam i z niej wróciłam. Później nie mogłam nóg rozprostować przez ten ból. Na szczęście rano już mi nie dokuczało. Myślicie ze to może być wina pęcherza? :/ ps. Dziś 9+1
Karolina_92
Możliwe że miałam zgięta, w sumie nawet nie wiem nie zwróciłam uwagi zdarzyło mi się tak kiedyś też jeszcze przed ciąża. Dziękuję za pomocJa mysle ze więzadła. Moze spalas ze zgieta noga albo skulona? Ja tak mam jak spie na jednym boku i mam zgieta noge to jak wstane to mnie z tej strony z ktorej mialam skulona noge mocno ciagnie i kluje
reklama