w_karolcia
Fanka BB :)
Dobra dziewczyny ja czekam. Dziś prywatnie. Jeszcze okazało się ze Pani umówiona na ta sama godzinę co ja, ale już niech idzie. Poczekam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może tu ? Dobrze widzęLux med. Nie wiem jak mam szukać miejsca żeby usg było swietneo co mam pytac
może tutaj? Ponoć dobre USG. Jesteś z KRK?Lux med. Nie wiem jak mam szukać miejsca żeby usg było swietne[emoji16] o co mam pytac
Miałam podobnie. Lekarka powiedziała, że albo ciąża jest młodsza albo źle to wróży. Poszłam prywatnie do innego gdzie sprzęt mają bardzo dobry i już to wszystko wyglądało zupełnie inaczej Może też idź - uspokoisz się...Wg Om 7t5d, ale wygląda na 6. Może.. Wszytsko przez tą zasrana grype..
Dobra dziewczyny ja czekam. Dziś prywatnie. Jeszcze okazało się ze Pani umówiona na ta sama godzinę co ja, ale już niech idzie. Poczekam.
A byłaś w jakim czasie po wizycie gdzie ciąża miała być młodsza? Od razu czy po tygodniu?Miałam podobnie. Lekarka powiedziała, że albo ciąża jest młodsza albo źle to wróży. Poszłam prywatnie do innego gdzie sprzęt mają bardzo dobry i już to wszystko wyglądało zupełnie inaczej Może też idź - uspokoisz się...
Może faktycznie młodsza ciąża.... sprawdz koniecznie przyrostEchh przyrost mały, Serca brak. Albo ciaza młodsza albo nic z tego nie będzie dzis i w sobote bhcg badam o spr przyrost. Już nie wiem co mam o tym myśleć..
A byłaś w jakim czasie po wizycie gdzie ciąża miała być młodsza? Od razu czy po tygodniu?
Fajnie jakby byl juzDziewczyny jest jakiś prywatny wrześniowy wątek?