reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Karolciu, staraj się być dobrej myśli!! To może być po prostu objaw rozwijającej się ciąży, stres Ci w niczym nie pomoże[emoji173]️! Pamiętaj że jak będzie bardzo źle, bardzo bolało, plamienie, no to zawsze możesz pojechać na Izbę Przyjęć, na pewno ktoś Cię zbada. Ale uwierz chociaż troszkę, pamiętasz? Wczoraj pisałaś że masz dobre przeczucia, tego się trzymaj[emoji4]!!

Na szczęście tylko ból pleców póki co nic się nie dzieje innego. Dziś na zakupach miałam lekkie mdłości i myślałam ze zwymiotuje. Musi być dobrze, dziękuje ze mi to napisałaś pomogło mi to żeby uwierzyć znowu ze tył razem vedzie dobrze [emoji173]️[emoji173]️

Dziewczyny mam krótkie pytanie bo Moj gin nie odbiera ani nie odp, a Mąż się martwi i chce mnie pakować Do auta na IP do szpitala.... zaczęła mi drwtwieć prawa noga do pięty tak dziwnie, mam podejrzenie CPM, ale nie czuje się źle a plamienie po Luteinie się zmniejszyły... czy to może być groźne ? Mam jechać? Co radzicie?

reklama
Dziewczyny mam krótkie pytanie bo Moj gin nie odbiera ani nie odp, a Mąż się martwi i chce mnie pakować Do auta na IP do szpitala.... zaczęła mi drwtwieć prawa noga do pięty tak dziwnie, mam podejrzenie CPM, ale nie czuje się źle a plamienie po Luteinie się zmniejszyły... czy to może być groźne ? Mam jechać? Co radzicie?

Ja przy takich objawach bym jechała ... jeśli to CPM to jest to zagrożenie dla Twojego życia

Do góry