w_karolcia
Fanka BB :)
Wez nospe i odpoczywaj . Musi byc dobrze [emoji847]
Dziewczyny czytam od Was wiadomości wsparcia i dziękuje! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wez nospe i odpoczywaj . Musi byc dobrze [emoji847]
Karolciu, staraj się być dobrej myśli!! To może być po prostu objaw rozwijającej się ciąży, stres Ci w niczym nie pomoże[emoji173]️! Pamiętaj że jak będzie bardzo źle, bardzo bolało, plamienie, no to zawsze możesz pojechać na Izbę Przyjęć, na pewno ktoś Cię zbada. Ale uwierz chociaż troszkę, pamiętasz? Wczoraj pisałaś że masz dobre przeczucia, tego się trzymaj[emoji4]!!
A z Warszawy albo okolic ktoś? Ps nie wytrzymałam i zrobiłam dziś B-HCG.... trzymajcie kciuki ploooose[emoji5][emoji5]
Ja nie, ale latam do Wawy do lekarzaA z Warszawy albo okolic ktoś? Ps nie wytrzymałam i zrobiłam dziś B-HCG.... trzymajcie kciuki ploooose[emoji3526][emoji3526][emoji1767]
Super ) gdzie mieszkasz? Ja na Woli DuchackiejJaaaa
A z Warszawy albo okolic ktoś? Ps nie wytrzymałam i zrobiłam dziś B-HCG.... trzymajcie kciuki ploooose
Ja z SulejówkaJa jestem z Marek
Dziewczyny mam krótkie pytanie bo Moj gin nie odbiera ani nie odp, a Mąż się martwi i chce mnie pakować Do auta na IP do szpitala.... zaczęła mi drwtwieć prawa noga do pięty tak dziwnie, mam podejrzenie CPM, ale nie czuje się źle a plamienie po Luteinie się zmniejszyły... czy to może być groźne ? Mam jechać? Co radzicie?