reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Ojej to 3 miałyśmy synchronizację.... 😊
U mnie tez w usg cisza do tego plamienie brązowe i parcie na2” stad lekarz podejrzewa CPM, ale jestem dobrej mysli. W pon idę do gina ale myśle ze może być za wcześnie na usg Beta około 171 wczoraj...
Też mam parcie na 2 I brązowe plamienia a ciąża żywa w macicy prawie 8t. Serduszko biło w 6t3d 134/min.. Nie nastawiajcie się tak dziewczyny bo to wam w niczym nie pomoże a zaszkodzi. Głowa do góry!!

reklama
Spodnie mnie cisną :( w sklepach tylko odzież ciążowa dla zaawansowanej ciężarnej a na teraz dla nas nic nie ma :( potrzebuje spodni z luźniejszym pasem albo delikatną gumą a takich nie ma.

Tak. Byłam w poniedziałek i kompletnie nic nie było. A testy wychodzą pozytywne i ciemne kreski. Ale na betę nie chce iść i zamartwiać się wynikami. Może to głupie, ale nie ważne jaka beta będzie i jak będzie miło coś być nie tak to ona nic mi nie da. Mam nadzieje, ze rozumiecie o co mi chodzi :) już w tamtej ciąży chodziłam na betę i była dobra, a później spadała wiec nie chce już robić..
Masz rację i tak ci to nic nie da. U mnie było widać pecherzyk nawet dostałam już 2 zdjęcia z usg. Kiedy teraz idziesz? Ciąża może być młodsza niż wynika z wyliczeń. Nie przejmuj się, wierzę że będzie wszystko dobrze 1🤗🤗

Spodnie mnie cisną :( w sklepach tylko odzież ciążowa dla zaawansowanej ciężarnej a na teraz dla nas nic nie ma :( potrzebuje spodni z luźniejszym pasem albo delikatną gumą a takich nie ma.
Ja w piątek musiałam rozpiąć w pracy ukochane jeansy i na gumkę do włosów złapać. Jak wróciłam do domu to zaczęłam płakać ze juz jestem gruba i żadne spodnie nie pasują. Mąż jak zwykle się śmiał I pocieszam bo ja teraz to tylko chodzę i płacze 😅 ja już odkurzylam spodnie z zeszłego roku które z dumą pochowałam jak znowu wskoczyłam w 38 ale długo się nie nacieszylam 🙄

reklama
Dziewczyny ja z plamieniami normalnie do pracy chodziłam, ale starałam się oszczędzać.
Ja dziś u teściów, trochę mi dziwnie bo teściowa patrząc na śpiącą wnuczkę (akurat szwagierka też była z młodą) zaczęła mi gadać " a ty już byś była w połowie ciąży pewnie teraz"... Fajne wsparcie po poronieniu (niestety zaczęłam ronić akurat u nich)

Teściowe....

Do góry