reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Karolcia jestem z Tobą. [emoji173]️A jakie masz HCG?

Dzięki kochana, na prawdę wiele znaczy dla mnie wasze wsparcie [emoji173]️[emoji173]️ bety nie robiłam. Wczoraj o przed 20 zrobiłam test dwie mega mocne kreski, teraz tez jakoś mnie naszło wiem wiem głupota ale nie istotne i kreska wyszła od razu ale taka blado różowa... boli mnie głowa i już dobie dobieram wszystko co złe :(

reklama
Dzięki kochana, na prawdę wiele znaczy dla mnie wasze wsparcie [emoji173]️[emoji173]️ bety nie robiłam. Wczoraj o przed 20 zrobiłam test dwie mega mocne kreski, teraz tez jakoś mnie naszło wiem wiem głupota ale nie istotne i kreska wyszła od razu ale taka blado różowa... boli mnie głowa i już dobie dobieram wszystko co złe :(
Nie możesz Karolciu wiem co czujesz bo ja mam podobnie, ale musi być dobrze i koniec! A objawy jakie masz?

Ale supcio!!! Zdjęcia z usg są siper! Ja z poprzedniej ciąży tez mam zachowane i czasem przeglądam, fajnie byłoby zobaczyć teraz ze wszystko okej i dotrwać do końca. Kochana w poniedziałek mam wizytę :) stres mnie już dopada
Za jakiś czas będziemy się z siebie same śmiały, że tak wymyślamy teraz. Tak to już jest z nami. Ja codziennie wymyślam coś nowego,a mąż tylko neguje, że wymyślam i sama się nakręcam. Ja wizyta dopiero 10 lutego, więc trochę się postresuje.

Nie możesz Karolciu wiem co czujesz bo ja mam podobnie, ale musi być dobrze i koniec! A objawy jakie masz?

A z objawów to piersi, ale jak dotknę je, ale czuje ze są jakby mniejsze niż ostatnio.A tak to w sumie nic. Nie wiem czy zaliczać do objawów to ze kompletnie nie mogę spać w nocy i sikam. Ale dziś jadłam frytki i po nich wymiotować mi się chciało tzn niedobrze mi było.. nie wiem już sama.

Za jakiś czas będziemy się z siebie same śmiały, że tak wymyślamy teraz. Tak to już jest z nami. Ja codziennie wymyślam coś nowego,a mąż tylko neguje, że wymyślam i sama się nakręcam. Ja wizyta dopiero 10 lutego, więc trochę się postresuje.

Oby tym razem tak było, ze bedizmey się śmią wszystkie i zostanę z Wami na forum. O kurczę to jeszcze teoche czasu do wizyty, ja do poniedziałku nie mogę wytrzymać, a co dopiero jakbym miała czekać do 10 lutego 🥵🥵

U mnie pierwsza ciaza i jakas bezobjawowa.. piersi sa tylko takie jak przed okresem, zero mdlosci, wymiotow, moze tylko wieczorem jestem szybciej senna, ale ja ogólnie zmeczony czlowiek zawsze. Dzis 7+2. I tez sie tym martwie caly czas, ze moze jednak jest cos nie tak. A z drugiek strony przeciez sa ciaze bezobjawowe
Moja pierwsza też była bezobjawowa :) nie się nie martw.

Ja w piątek musiałam rozpiąć w pracy ukochane jeansy i na gumkę do włosów złapać. Jak wróciłam do domu to zaczęłam płakać ze juz jestem gruba i żadne spodnie nie pasują. Mąż jak zwykle się śmiał I pocieszam bo ja teraz to tylko chodzę i płacze 😅 ja już odkurzylam spodnie z zeszłego roku które z dumą pochowałam jak znowu wskoczyłam w 38 ale długo się nie nacieszylam 🙄
Mnie tez juz spodnie cisna i musze rozpinac guzik w pracy albo zakladam spodnie ktore zawsze byly za duże
Ja mam jedne spodnie z lidla kupione niedawno a gdzies jeszcze mam jeaansy coazowe z lidla rowniez kupione kilka dobrych miesiecy temu bo byly na przecenie za smieszne pieniadze :)
Zamowilam sobie jedne wczoraj na aliexpress (ale teraz ten wirus😂) a tak to musze sobie chyba zwykle legginsy kupic na teraz

Ostatnia edycja:
reklama
A z objawów to piersi, ale jak dotknę je, ale czuje ze są jakby mniejsze niż ostatnio.A tak to w sumie nic. Nie wiem czy zaliczać do objawów to ze kompletnie nie mogę spać w nocy i sikam. Ale dziś jadłam frytki i po nich wymiotować mi się chciało tzn niedobrze mi było.. nie wiem już sama.
Mmm frytki zjadłabym... generalnie słonych rzeczy mi się chce jakoś dziwnie....
A dziewczyny podpowiedzcie mi proszę czy moja wizyta w pon u gina ma sens? W srode byłam i nic nie wiedział na usg tymczasem HCG 71 w srode w pt 171... czy w pon jest wogole szansa aby coś zobaczył? I czy moje HCG nie jest za niskie biorąc pod uwagę ze miesiączka zaczęła się 21 i trwała do 27? Strasznie się smutam i martwię 😞😞

Do góry