Jeśli masz jutro wizytę to poczekaj, jeśli plamienia są żywo- czerwone to możesz w nocy jachac na IP żeby to sprawdzicWitam mam pytanie pomozcie dziewczyny.... od rana mam plamienia raz mocniej raz mniej. Na wkladce ciemne czerwone plamy teraz przy sikaniu nawet maly skrzep. Jestem w 7 tyg ciazy dodam ze nic mnie nie boli. Ratujcie umre do jutra a o 12 mam wizyte u lekarza. Zrobic rano bete da to cos?
reklama
Nie, sa ciemneJeśli masz jutro wizytę to poczekaj, jeśli plamienia są żywo- czerwone to możesz w nocy jachac na IP żeby to sprawdzic
Jeśli nie boli i nie jest to krew to też bym czekała do jutra. Spokojnej nocy :*Nie, sa ciemne
Dwa+Trzy
Fanka BB :)
A nie miałaś krwiaka? Ciemna krew podobno jest "stara" i pojawia się między innymi przy opróżnianiu krwiaka.Nie, sa ciemne
Melisa28
Fanka BB :)
Pojechałabym na pogotowie.Witam mam pytanie pomozcie dziewczyny.... od rana mam plamienia raz mocniej raz mniej. Na wkladce ciemne czerwone plamy teraz przy sikaniu nawet maly skrzep. Jestem w 7 tyg ciazy dodam ze nic mnie nie boli. Ratujcie umre do jutra a o 12 mam wizyte u lekarza. Zrobic rano bete da to cos?
To i ja się nieśmiało przywitam
Wg ostatniego okresu dziś 4t4d, robilam dziś bete i wyszla ponad 2000
Jeszcze się nie cieszś, w maju miałam ciąze pozamaciczną, muszę usłyszeć od lekarza, że wszystko jest ok, no, ale jestem dobrej myśli
Wg ostatniego okresu dziś 4t4d, robilam dziś bete i wyszla ponad 2000
Jeszcze się nie cieszś, w maju miałam ciąze pozamaciczną, muszę usłyszeć od lekarza, że wszystko jest ok, no, ale jestem dobrej myśli
Obiezyswiat
Zaciekawiona BB
Dziękuję za pamięć Kochana. Niestety tak jak myślałam. Właśnie ronię. Beta z 21 stycznia spadła do 15. Wczoraj plamienia i bole brzucha, dziś już krwawienie ale niewielkie, powoli zaczynam się oczyszczać, jeszcze wczoraj mdłości i ból piersi, dziś już tylko ból okresowy, ale silniejszy niż przy normalnej miesiączce. Hormony szaleją, generalnie smutek straszny bo to pierwsza ciąża, bardzo wyczekana. Mam już 36 lat, także... Podsumowując bylko to najszczęśliwsze 1,5 tygodnia w moim życiu. Wam życzę z całego serca przytulania swoich pociech we wrześniu, bardzo się cieszę jak czytam o Waszych serduszkach. Wiem, że i dla nas zaświeci słońce. Tylko jeszcze musimy poczekać. Buziaki
@Obiezyswiat co u Ciebie?
Bardzo mi przykroDziękuję za pamięć Kochana. Niestety tak jak myślałam. Właśnie ronię. Beta z 21 stycznia spadła do 15. Wczoraj plamienia i bole brzucha, dziś już krwawienie ale niewielkie, powoli zaczynam się oczyszczać, jeszcze wczoraj mdłości i ból piersi, dziś już tylko ból okresowy, ale silniejszy niż przy normalnej miesiączce. Hormony szaleją, generalnie smutek straszny bo to pierwsza ciąża, bardzo wyczekana. Mam już 36 lat, także... Podsumowując bylko to najszczęśliwsze 1,5 tygodnia w moim życiu. Wam życzę z całego serca przytulania swoich pociech we wrześniu, bardzo się cieszę jak czytam o Waszych serduszkach. Wiem, że i dla nas zaświeci słońce. Tylko jeszcze musimy poczekać. Buziaki
Lenka 2020
Zaciekawiona BB
To czekam na dobre wieściSuper, to gratulacje! [emoji5] Idę jutro, mam nadzieję że w końcu czegoś się dowiem bo tydzień temu odesłał mnie na dwie bety i prosił o cierpliwość, hihi [emoji39][emoji6]
reklama
Lenka 2020
Zaciekawiona BB
Niestety nie. Lekarz powiedział, że na następnej wizycieByło już widać serduszko?