Ja w poprzedniej ciąży po stosunku krwawilam i trafiłam do szpitala na 4 dni bo było zagrożenie poronieniem. W tej ciąży boje się seksu jak ognia choć lekarz mówi,że nie ma przeszkód i śmiało można współżyćA u mnie dzisiaj sporo krwi po stosunku mam nadzieje, ze to tylko podraznienie. Jezeli wystepuje krwawienie po stosunku tzn ze trzeba zrezygnowac z niego? Wizyta za tydzien wiec do tego czasu sie wstrzymamy.
reklama
Też się witamKochana, ja 4+5, wizytę mam dzień po Tobie! Też oczywiście mam gdzieś z tyłu głowy "a co jeśli...", ale jestem dobrej myśli.
W ogóle cześć, przyszłe mamuśki! Do mnie jeszcze nie do końca dociera... Jak się czujecie? Ja na razie nie narzekam, piersi bolą, sutki drażliwe, a i podbrzusze czasami ciągnie, a od poniedziałku lekko mdli, popołudniami, co ciekawe. Do południa wszystko super, a potem jakby mnie ktoś odłączał, spać się chce... Do wtorku chyba jajo z niecierpliwości zniosę. Bety nie robiłam, nie chcę się nakręcac i szukać, na razie czuję że chyba jest dobrze, a reszty dowiem się od lekarza.
I mam tak jak Ty 4t5d usg mam mieć 5tego lutego. Tak bym chciała sprawdzić czy się dobrze fasolka ulokowała i usłyszeć bicie serca
Póki co idę sprawdzić przyrost z bety i tym się będę zadowalać
Piersi ciemnieją, w brzuchu jeździ i chce mi się mega spać ale czuje się świetnie! Jestem taka szczęśliwa i nie potrafię w to uwierzyć
Sprawdzałam test i wyniki z labo chyba już milion razy
Jedna apka pokazuje mi 26 września, druga 3 października
w_karolcia
Fanka BB :)
O to mnie pocieszyłaś, dzięki [emoji6]
Kochana mnie z rana bolały dość mocno, a w ciągu dnia to już tak nie odczuwałam tego i tez jak sprawdzam to czuje, ze delikatnie bolą
w_karolcia
Kochana, ja 4+5, wizytę mam dzień po Tobie! Też oczywiście mam gdzieś z tyłu głowy "a co jeśli...", ale jestem dobrej myśli.
W ogóle cześć, przyszłe mamuśki[emoji16]! Do mnie jeszcze nie do końca dociera... Jak się czujecie? Ja na razie nie narzekam, piersi bolą, sutki drażliwe, a i podbrzusze czasami ciągnie, a od poniedziałku lekko mdli, popołudniami, co ciekawe. Do południa wszystko super, a potem jakby mnie ktoś odłączał, spać się chce... Do wtorku chyba jajo z niecierpliwości zniosę. Bety nie robiłam, nie chcę się nakręcac i szukać, na razie czuję że chyba jest dobrze, a reszty dowiem się od lekarza.
A byłaś już u lekarza czy to pierwsza wizyta?
Mnie rano bolały piersi, ale teraz to tylko jak się dotknę. Ja nie mogę wytrzymać do poniedziałku dziś powtórzyłam test (wiem paranoja) ale coraz ciemniejsze i mocne te kreski, a robiłam z 15 min temu. Ale bety tez nie robiłam, z jednej strony mnie kusi, ale wiem ze jak będzie coś nie tak to nawet beta mi nic nie da.
Ale tym razem czuje, ze będzie dobrze!!
A ostatnim razem „widziałam”, czułam, ze będzie coś nie tak i było.. ciąża obumarła. Teraz znowu mam wrażenie, ze będzie dobrze wsyztsko, oby mnie nie myliło
Paulianna89
w_karolcia
Ja w poprzedniej ciąży po stosunku krwawilam i trafiłam do szpitala na 4 dni bo było zagrożenie poronieniem. W tej ciąży boje się seksu jak ognia choć lekarz mówi,że nie ma przeszkód i śmiało można współżyć
Ja mojemu partnerowi nie mówiłam o ciąży jeszcze i na razie nie chce uprawiać seksu. Poczekam do poniedziałku i zobaczę co gin powie.
Zreszta ta infekcja to nawet się nie chce.
Ale mam pytanko, uczucie swędzenia na zewnątrz już minimalne, ogólnie już dziwnego śluzu nie mam, wiec brać dalej ten lactovaginal bo wzięłam tylko 3 tabletki
Aklime
Tak bierz te 7 dni czy ile ich tam jestJa mojemu partnerowi nie mówiłam o ciąży jeszcze i na razie nie chce uprawiać seksu. Poczekam do poniedziałku i zobaczę co gin powie.
Ale mam pytanko, uczucie swędzenia na zewnątrz już minimalne, ogólnie już dziwnego śluzu nie mam, wiec brać dalej ten lactovaginal bo wzięłam tylko 3 tabletki
Paulianna89
Ja mojemu partnerowi nie mówiłam o ciąży jeszcze i na razie nie chce uprawiać seksu. Poczekam do poniedziałku i zobaczę co gin powie.
Tak, bierz dalej, to ze nie ma już objawów nie znaczy ze tam już wszystko ok
A jak to partnerowi nic nie mówiłaś???? [emoji33]
Ja z objawów mam lekkie bóle podbrzusza, słaby apetyt i mega mdłości no i spać mogłabym cały czas, jak Smyk idzie spać to ja razem z nim. Piersi mnie nie bolą, pewnie ze względu na to ze cały czas karmię, tylko sutki nieco bardziej wrażliwe
reklama
Vilde
WysłałamJa bardzo chętnie poczytam Teoretycznie powinnam być już zahartowana w temacie histerii i buntów bo Wojtuś to high need baby z krwi i kości ale i tak się boję jak to będzie [emoji23][emoji1787] wiedzy nigdy za wiele jeśli możesz to proszę wyślij na email dorota.tereba@o2.pl [emoji2956]