U mnie bezobjawowo . Test robiłam w dniu spodziewanej miesiączki, była bardzo blada druga kreska. Wiedziałam że wyjdzie pozytywny bo od dwóch dni strasznie bolały mnie piersi i sutki tak jak w pierwszej ciąży. Zawsze u mnie piersi wiedzą szybciej niż test to pokażeHej mam takie pytanie czy wszystkie obserwowalyscie u siebie jakies objawy zagnieżdenia sie zarodka? Czy może to przejść bezobjawowo?
reklama
W pierwszej ciazy czulam zagnieżdżenie. Teraz już nie. Test robilam 4 dni przez miesiączka, bo rozchorowałam się i chciał.lam wiedzieć czy mówić interniści czy nie. Wyszla blada kreska, na drugi dzień beta i wynik zgdony z terminem z miesiączki.Hej mam takie pytanie czy wszystkie obserwowalyscie u siebie jakies objawy zagnieżdenia sie zarodka? Czy może to przejść bezobjawowo?
Mój mąż się śmieje ze juz nie wrócę do pracy bo od 3 tyg jwstem na l4 przez tą grype..
olaaa7
Fanka BB :)
27 dc a cykle mam 33-34 dniowe.I w którym dniu cyklu robilyscie test?
Aagusiaa
Ja nie miałam żadnych objawów zagniezdzania się brak miesiączki w spodziewanym dniu było pierwszym sygnałem dla mnieHej mam takie pytanie czy wszystkie obserwowalyscie u siebie jakies objawy zagnieżdenia sie zarodka? Czy może to przejść bezobjawowo?
Wow wow!!! Graaaaatulację!Dziękuję jestem w szoku. Niby czułam bo jednak ta historia z kawą się powtórzyła ale jednak dziś spodziewałam się na teście jedynie cienia a nie takiej kreski.
A ciągną lub ciągnęły Cię kiedyś jajniki? Np przy kichaniu?Ja nie miałam żadnych objawów zagniezdzania się brak miesiączki w spodziewanym dniu było pierwszym sygnałem dla mnie
PatkaWariatka
Ewelina @
Witam kobietki [emoji16][emoji5][emoji171]
Ja to już po becie jutro wizyta [emoji4]
Ale jeszcze przed nią pomożecie mi ta betę rozszyfrować [emoji28] żebym na stare lata musiała takie rzeczy robić [emoji28]
Do tego coraz mniej mnie wszystko boli [emoji849]
Ja to już po becie jutro wizyta [emoji4]
Ale jeszcze przed nią pomożecie mi ta betę rozszyfrować [emoji28] żebym na stare lata musiała takie rzeczy robić [emoji28]
Do tego coraz mniej mnie wszystko boli [emoji849]
reklama