reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Dziewczyny, a mnoe dzis zastanawia ta moja dzisiejsza wizyta caly czas..
Ten doktorek aparatem wyliczyl na 5+3 ale z moich wyliczeń to nie mozliwe, musi to byc albo 5+6 albo 6+0. Wiec jezelo wychodzi ze te 5+3to znaczy, ze ciaza zle soe rozwija i jest za mala jak na swoj wiek... tylkp czy w 5+3 jest zarodek z bijacym serduszkiem i ma 2mm?
Moze dlatego mi tej karty nie zalozyl...
Myślę że takie opóźnienie to żadne opóźnienie :)

reklama
U mnie od okresu wychodzi 7 tydz
Według sexu który był 15 grudnia 5,2 dni
Potem sex był od 20 cały czas i nie wiem kiedy zaszłam [emoji18]

Cześć wszystkim :)
Z radością dołączam do wrześniowych mam 2020, zaznaczę że to będzie moje pierwsze :D
Niecierpliwie robiłam testy i poprawiałam oczywiście badaniami krwi, no i wyszło
bHCG: * 10 stycznia 297; * 13 stycznia 954. Przyrost na początek w normie.
Wg ostatniej miesiączki 11.12.19 wychodzi mi, że zaczynam dziś 6 tydzień, a termin to połowa września :D
Termin do ginekologa na pierwszą wizytę 30 stycznia i nie mogę się już doczekać, aż zobaczę ....❤ :D:o:D

Cześć wszystkim :)
Z radością dołączam do wrześniowych mam 2020, zaznaczę że to będzie moje pierwsze :D
Niecierpliwie robiłam testy i poprawiałam oczywiście badaniami krwi, no i wyszło
bHCG: * 10 stycznia 297; * 13 stycznia 954. Przyrost na początek w normie.
Wg ostatniej miesiączki 11.12.19 wychodzi mi, że zaczynam dziś 6 tydzień, a termin to połowa września :D
Termin do ginekologa na pierwszą wizytę 30 stycznia i nie mogę się już doczekać, aż zobaczę ....[emoji173] :D:o:D

Witamy cieplutko obyś spokojnie zobaczyła swoje wymarzone serduszko ❣️

Dziewczyny, a mnoe dzis zastanawia ta moja dzisiejsza wizyta caly czas..
Ten doktorek aparatem wyliczyl na 5+3 ale z moich wyliczeń to nie mozliwe, musi to byc albo 5+6 albo 6+0. Wiec jezelo wychodzi ze te 5+3to znaczy, ze ciaza zle soe rozwija i jest za mala jak na swoj wiek... tylkp czy w 5+3 jest zarodek z bijacym serduszkiem i ma 2mm?
Moze dlatego mi tej karty nie zalozyl...
Kochana ten doktor to patałach przecież. Mógł źle policzyć . Coś mi się wydaje, ze 5+3 to za szybko na serduszko. Pozostaje ci poczekać do następnej wizyty u jakiegoś innego lekarza. To przykre, ze tyle stresu przez takiego doktora

Dzien Dobry!
Poczytalam Was troszke , nadrobilam. Co do plci wszyscy w rodzinie zyczyli mi w swieta coreczki bo moja siostra ma 2 synow i marzy sie im zeby byla chociaz jedna dziewczynka, ale ja mam przeczucie, ze bedzie łobuziak. Mam przeczucie na syna. Aczkolwiek mi to obojetne jest wazne zeby wszystko bylo ok o dziecko bylo zdrowe... Jakos nie mam parcia na konkretna plec [emoji1745] chociaz dla dziewczynki mamy imie a dla chlopca nadal nie [emoji1745][emoji23] bedzie bezimienny [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Hej Ja też Na samym początku, jak jeszcze nie działam o ciąży i teraz również mam apetyt większy [emoji6]
Hejka wszystkim [emoji4] gratulacje przyszłym mamusiom! trochę nieśmiało i z dużą rezerwą podchodzę do tej ciazy, kreski na teście słabo widoczne, ale beta prawie 30.. Jutro powtórzę badanie i zobaczymy czy rośnie. Ostatnia próba była biochemiczna więc staram się nie ekscytować za mocno. Czasami mnie pobolewa i coś kłuję w jajnikach i macicy i od wczoraj jestem ciągle głodna, ktoś ma podobnie? [emoji23]

Do góry