reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Czesc dziewczyny! Próbowałam przeczytać wszystkie wasze posty ale na 15 stronie się poddałam ;p

Jestem aktualnie w 30dc. U mnie w środę test pokazał bladą druga kreskę, w czwartek zrobiona beta z wynikiem 48.1, w sobotę 185.9. przyrost ładny ale i tak trochę się boje, dwa miesiące temu test też pokazał 2 kreski a w 32dc poroniłam. W dodatku wczoraj i dziś pojawiło się jeden raz niewielkie plamienie - boje się że do czwartku kiedy mam wizytę u gina oszaleje...

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny! Próbowałam przeczytać wszystkie wasze posty ale na 15 stronie się poddałam ;p

Jestem aktualnie w 30tc. U mnie w środę test pokazał bladą druga kreskę, w czwartek zrobiona beta z wynikiem 48.1, w sobotę 185.9. przyrost ładny ale i tak trochę się boje, dwa miesiące temu test też pokazał 2 kreski a w 32dc poroniłam. W dodatku wczoraj i dziś pojawiło się jeden raz niewielkie plamienie - boje się że do czwartku kiedy mam wizytę u gina oszaleje...

No trochę nas tutaj już jest witamy cieplutko [emoji16][emoji4][emoji6] myśle ze nie powinnaś tak trochę panikować rozumiem stres przeżywamy go tutaj chyba wszystkie do 1 wizyty [emoji6]

Czesc Dziewczyny. Z gory przepraszam, bo nie bylam w stanie Was nadrobic... [emoji29]
Cykle mam zazwyczaj 30-31 dni. Robilam test dzien przed spodziewana @ i pokazala sie od razu ladna druga krecha. Nie mega ciemna ale tez nie bladzioch.
Do teraz nie umiem pozbierac mysli, bo staralismy sie z mezem tak dlugo... tyle leczenia, roznej diagnostyki... Po prostu nie wierze. Ciesze sie bardzo a jeszcze bardziej sie boje...
Powiedzcie mi madre kobiety, bo powtarzalam testy i kreska wcale nie jest mocniejsza... Martwie sie tym. Jutro mam wizyte u lekarza, postaram sie uprosic o bete na potwierdzenie.
Mieszkam za granica a tu nie praktykuje sie badania przyrostu bety czy wczesnego usg...

Czesc Dziewczyny. Z gory przepraszam, bo nie bylam w stanie Was nadrobic... [emoji29]
Cykle mam zazwyczaj 30-31 dni. Robilam test dzien przed spodziewana @ i pokazala sie od razu ladna druga krecha. Nie mega ciemna ale tez nie bladzioch.
Do teraz nie umiem pozbierac mysli, bo staralismy sie z mezem tak dlugo... tyle leczenia, roznej diagnostyki... Po prostu nie wierze. Ciesze sie bardzo a jeszcze bardziej sie boje...
Powiedzcie mi madre kobiety, bo powtarzalam testy i kreska wcale nie jest mocniejsza... Martwie sie tym. Jutro mam wizyte u lekarza, postaram sie uprosic o bete na potwierdzenie.
Mieszkam za granica a tu nie praktykuje sie badania przyrostu bety czy wczesnego usg...
Myślę, że tylko beta rozwieje wątpliwości. Trzymam kciuki żeby lekarz skierował na Betę :) Te testy to czasami tylko stresu dodają, u mnie były 2 dni takiej mało widocznej różnicy ale ja ich zrobiłam łącznie 13 haha

Witam kolejne Wrześnióweczki :)

Myślę, że tylko beta rozwieje wątpliwości. Trzymam kciuki żeby lekarz skierował na Betę :) Te testy to czasami tylko stresu dodają, u mnie były 2 dni takiej mało widocznej różnicy ale ja ich zrobiłam łącznie 13 haha

Witam kolejne Wrześnióweczki :)
No ja robilam tylko rano, po obudzeniu. 30dc i 32dc i dzis powtorzylam ale spalam tylko 4h i przed zasnieciem bylam w wc...
Kreska taka sama, dzis odrobine jasniejsza ale nie przejmuje sie tym bo duzo pije i to krotki czas.
Jesli nie uprosze tej bety to zwariuje chyba.
Czy ktoras z dziewczyn moze mi pokazac jak wygladaly ich testy po kilku dniach od pierwszych jakie robily?

No ja robilam tylko rano, po obudzeniu. 30dc i 32dc i dzis powtorzylam ale spalam tylko 4h i przed zasnieciem bylam w wc...
Kreska taka sama, dzis odrobine jasniejsza ale nie przejmuje sie tym bo duzo pije i to krotki czas.
Jesli nie uprosze tej bety to zwariuje chyba.
Czy ktoras z dziewczyn moze mi pokazac jak wygladaly ich testy po kilku dniach od pierwszych jakie robily?
Mi tym razem ładnie ciemniały ale przy dwóch pierwszych ciążach też szału nie było i taki wyraźny jak teraz 2 dni przed terminem @ to wtedy miałam chyba dwa tygodnie po terminie @ ;)
Wrzucam porównanie Facelle - czułość 10
Cykl teoretycznie miał mieć 28 dni :)

Załączniki

• 20191230_074140-01.jpeg
    20191230_074140-01.jpeg
    933,8 KB · Wyświetleń: 71
  • 20191230_151509(1)-01.jpeg
    20191230_151509(1)-01.jpeg
    658,5 KB · Wyświetleń: 70
  • 20191231_141158_HDR-01.jpeg
    20191231_141158_HDR-01.jpeg
    903 KB · Wyświetleń: 71
  • 20200102_170124(1)-01.jpeg
    20200102_170124(1)-01.jpeg
    529,3 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Mi tym razem ładnie ciemniały ale przy dwóch pierwszych ciążach też szału nie było i taki wyraźny jak teraz 2 dni przed terminem @ to wtedy miałam chyba dwa tygodnie po terminie @ ;)
Wrzucam porównanie Facelle - czułość 10
Cykl teoretycznie miał mieć 28 dni :)
No to moje sa mniej wiecej takie jak na ostatnim zdjeciu. W polowie ciemne co kontrolna. Niezmiennie. Marwi mnie, ze nie ciemnieja. A pojedyncza beta tez nie rozwieje tych obaw...

Do góry