reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Czesc dziewczyny! Próbowałam przeczytać wszystkie wasze posty ale na 15 stronie się poddałam ;p

Jestem aktualnie w 30dc. U mnie w środę test pokazał bladą druga kreskę, w czwartek zrobiona beta z wynikiem 48.1, w sobotę 185.9. przyrost ładny ale i tak trochę się boje, dwa miesiące temu test też pokazał 2 kreski a w 32dc poroniłam. W dodatku wczoraj i dziś pojawiło się jeden raz niewielkie plamienie - boje się że do czwartku kiedy mam wizytę u gina oszaleje...

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny! Próbowałam przeczytać wszystkie wasze posty ale na 15 stronie się poddałam ;p

Jestem aktualnie w 30tc. U mnie w środę test pokazał bladą druga kreskę, w czwartek zrobiona beta z wynikiem 48.1, w sobotę 185.9. przyrost ładny ale i tak trochę się boje, dwa miesiące temu test też pokazał 2 kreski a w 32dc poroniłam. W dodatku wczoraj i dziś pojawiło się jeden raz niewielkie plamienie - boje się że do czwartku kiedy mam wizytę u gina oszaleje...

No trochę nas tutaj już jest witamy cieplutko [emoji16][emoji4][emoji6] myśle ze nie powinnaś tak trochę panikować rozumiem stres przeżywamy go tutaj chyba wszystkie do 1 wizyty [emoji6]

Czesc Dziewczyny. Z gory przepraszam, bo nie bylam w stanie Was nadrobic... [emoji29]
Cykle mam zazwyczaj 30-31 dni. Robilam test dzien przed spodziewana @ i pokazala sie od razu ladna druga krecha. Nie mega ciemna ale tez nie bladzioch.
Do teraz nie umiem pozbierac mysli, bo staralismy sie z mezem tak dlugo... tyle leczenia, roznej diagnostyki... Po prostu nie wierze. Ciesze sie bardzo a jeszcze bardziej sie boje...
Powiedzcie mi madre kobiety, bo powtarzalam testy i kreska wcale nie jest mocniejsza... Martwie sie tym. Jutro mam wizyte u lekarza, postaram sie uprosic o bete na potwierdzenie.
Mieszkam za granica a tu nie praktykuje sie badania przyrostu bety czy wczesnego usg...

Czesc Dziewczyny. Z gory przepraszam, bo nie bylam w stanie Was nadrobic... [emoji29]
Cykle mam zazwyczaj 30-31 dni. Robilam test dzien przed spodziewana @ i pokazala sie od razu ladna druga krecha. Nie mega ciemna ale tez nie bladzioch.
Do teraz nie umiem pozbierac mysli, bo staralismy sie z mezem tak dlugo... tyle leczenia, roznej diagnostyki... Po prostu nie wierze. Ciesze sie bardzo a jeszcze bardziej sie boje...
Powiedzcie mi madre kobiety, bo powtarzalam testy i kreska wcale nie jest mocniejsza... Martwie sie tym. Jutro mam wizyte u lekarza, postaram sie uprosic o bete na potwierdzenie.
Mieszkam za granica a tu nie praktykuje sie badania przyrostu bety czy wczesnego usg...
Myślę, że tylko beta rozwieje wątpliwości. Trzymam kciuki żeby lekarz skierował na Betę :) Te testy to czasami tylko stresu dodają, u mnie były 2 dni takiej mało widocznej różnicy ale ja ich zrobiłam łącznie 13 haha

Witam kolejne Wrześnióweczki :)

Myślę, że tylko beta rozwieje wątpliwości. Trzymam kciuki żeby lekarz skierował na Betę :) Te testy to czasami tylko stresu dodają, u mnie były 2 dni takiej mało widocznej różnicy ale ja ich zrobiłam łącznie 13 haha

Witam kolejne Wrześnióweczki :)
No ja robilam tylko rano, po obudzeniu. 30dc i 32dc i dzis powtorzylam ale spalam tylko 4h i przed zasnieciem bylam w wc...
Kreska taka sama, dzis odrobine jasniejsza ale nie przejmuje sie tym bo duzo pije i to krotki czas.
Jesli nie uprosze tej bety to zwariuje chyba.
Czy ktoras z dziewczyn moze mi pokazac jak wygladaly ich testy po kilku dniach od pierwszych jakie robily?

No ja robilam tylko rano, po obudzeniu. 30dc i 32dc i dzis powtorzylam ale spalam tylko 4h i przed zasnieciem bylam w wc...
Kreska taka sama, dzis odrobine jasniejsza ale nie przejmuje sie tym bo duzo pije i to krotki czas.
Jesli nie uprosze tej bety to zwariuje chyba.
Czy ktoras z dziewczyn moze mi pokazac jak wygladaly ich testy po kilku dniach od pierwszych jakie robily?
Mi tym razem ładnie ciemniały ale przy dwóch pierwszych ciążach też szału nie było i taki wyraźny jak teraz 2 dni przed terminem @ to wtedy miałam chyba dwa tygodnie po terminie @ ;)
Wrzucam porównanie Facelle - czułość 10
Cykl teoretycznie miał mieć 28 dni :)

Załączniki

• 20191230_074140-01.jpeg
    20191230_074140-01.jpeg
    933,8 KB · Wyświetleń: 76
  • 20191230_151509(1)-01.jpeg
    20191230_151509(1)-01.jpeg
    658,5 KB · Wyświetleń: 76
  • 20191231_141158_HDR-01.jpeg
    20191231_141158_HDR-01.jpeg
    903 KB · Wyświetleń: 77
  • 20200102_170124(1)-01.jpeg
    20200102_170124(1)-01.jpeg
    529,3 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Mi tym razem ładnie ciemniały ale przy dwóch pierwszych ciążach też szału nie było i taki wyraźny jak teraz 2 dni przed terminem @ to wtedy miałam chyba dwa tygodnie po terminie @ ;)
Wrzucam porównanie Facelle - czułość 10
Cykl teoretycznie miał mieć 28 dni :)
No to moje sa mniej wiecej takie jak na ostatnim zdjeciu. W polowie ciemne co kontrolna. Niezmiennie. Marwi mnie, ze nie ciemnieja. A pojedyncza beta tez nie rozwieje tych obaw...

Do góry