reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
U mnie też pierwsza ciąża, niedługo skończę 28 lat. U mnie też nie ma jakichś spektakularnych objawów - pobolewanie piersi, zmęczenie i rozbicie, mdli mnie, ale bez wymiotów.

Dziewczynka.
Ominęły mnie wtedy trudne ciążowe objawy, oby i tym razem tak było. Na razie nic nie czuję ale to dopiero skończony 4 tydz 2 dzień.

U mnie 5 tydzień 5 dzień I liczę na chłopca bo jest presją rodziny męża 😄 ktoś musi podtrzymać nazwisko. A jak nie to będziemy próbować do skutku. A mam jeszcze pytanie do doświadczonych mamy. Czy któraś latala samolotem w ciąży? Ja mam wykupione wakacje na początku czerwca i trochę panikuje

Cześć dziewczyny chciałabym do was dołączyć. Dowiedziałam się o ciąży w sylwestra staraliśmy się ponad rok z pomocą lekarza udało się w ciagu 3miesiecy do lekarza mam dopiero 17 stycznia więc jeszcze tydzień. Termin sobie wyliczyłam na 15 września. Ale mam obawy czy wam tez podbrzusze boli? Czy to jest normalne? Czasami mnie boli czasami nie. Czasami w nocy sie budzę z bolem a czasami w pracy mnie boli. To jest dopiero moja pierwsza ciąża moze dlatego tak się martwię
Hej według moich wyliczeń również mam termin na 15 września 😃 i podobnie jak ciebie od kilku dniu odczuwam pobolewanie w dole brzucha, staram się nie niepokoić bo nie jest to jakiś uciążliwy ból po za tym nie mam innych niepokojących objawów, ale mimo wszytsko staram się dużo odpoczywać

reklama
Ja nie stawiam sobie żadnych żelaznych zasad, bo boje się że nie wytrzymam, potem przyjdzie kryzys i będzie jeszcze gorzej.
Mam zamiar po prostu z umiarem wszystko.
Uwielbiam słodycze, chipsy też czasem zjem, czasem jakiś fast food. Ale wszystko staram się z umiarem. 🙂
Póki co wogole mnie mdli więc słodycze praktycznie całkiem odeszły na bok.
Myśle podobnie jak Ty :)
ale chipsy bekonowe muszę wciągnąć codziennie 🙈

Do góry