Ewelina @
Fanka BB :)
Moj termin wyliczony przeze mnie to 9.09
O fajnie w moje urodziny może tez tak będę miała o ile urodzie tydzień to terminie [emoji28][emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj termin wyliczony przeze mnie to 9.09
Dziekuje Wam za dobre slowe! To moja trzecia ciaza (cora 10lat i syn 8lat) a panikuje jak nastolatka
Nic nie pamietam z poprzednich ciaz, wiec dla mnie wszystko to jest tak naprawde nowosc.
Jeszcze raz bardzo dziekuje :*
Nie, to moja pierwsza ciąża, ale tak dziewczyny o tym dużo pisały, że zrobiłam to usg dla św. spokoju.❤ cudo . Przepraszam że zapytam Ale piszesz że ciąża na miejscu, miałaś może przykry incydent z ciąża pozamaciczna w przeszłości ? Zdrowia dla was !
Na mamaginekolog czytałam, że są badania na temat pozytywnego wpływu na mdłości obecności spermy taty dzieckaJa dziś rano pierwszy raz przytulałam wc[emoji51] taaak mnie zemdliło gdyby było co to chyba bym zwymiotowała, a że pusty żołądek to tylko odruch wymiotny mialam[emoji51] chyba będę musiała przy łóżku zostawiać wieczorem coś do przekąszenia żeby nie wstawać z pustym żołądkiem [emoji85]
A ok rozumiemNie, to moja pierwsza ciąża, ale tak dziewczyny o tym dużo pisały, że zrobiłam to usg dla św. spokoju.