reklama
Gunka
Fanka BB :)
Moj to teraz je zdecydowanie mniej. Nawet co 5godz. Zaczęłam dawać po 120ml bo tak to by jadł może z 500ml na dobe jak nie mniej. A nie spi prawie wcale. I żeby to było tak że nie śpi w dzień a w nocy śpi. To gdzie tam w dzień nie śpi a w nocy to idzie spać koło drugiej i o 6 już wyspany i pogaduchy se urządza a ja mam wtedy nerwa bo ja bym jeszcze pokimala tak chociaż do siódmejJa mam wrazenie, że my cofneliśmy się do początku- spanie najlepiej na rękach, poza tym kilka krótkich drzemek, dużo marudzenia i ciągłe wołanie o mleko... a no i ulewanie i nie bekanie .
Jestem dziś taka zmęczona
To dobrze, ze masz męża w domuMoj to teraz je zdecydowanie mniej. Nawet co 5godz. Zaczęłam dawać po 120ml bo tak to by jadł może z 500ml na dobe jak nie mniej. A nie spi prawie wcale. I żeby to było tak że nie śpi w dzień a w nocy śpi. To gdzie tam w dzień nie śpi a w nocy to idzie spać koło drugiej i o 6 już wyspany i pogaduchy se urządza a ja mam wtedy nerwa bo ja bym jeszcze pokimala tak chociaż do siódmej
Mój chce jeść,a jak go biorę na ręce, żeby nakarmić,to on zaczyna beczeć i nie napije sie
Gunka
No powiem Ci ze dobrze ze tak wyszło z tym urlopem przed swietami a jak u ciebie po tym teście kiedy będzie wynik?To dobrze, ze masz męża w domu
Mój chce jeść,a jak go biorę na ręce, żeby nakarmić,to on zaczyna beczeć i nie napije sie
Wynik już jest, negatywnyNo powiem Ci ze dobrze ze tak wyszło z tym urlopem przed swietami a jak u ciebie po tym teście kiedy będzie wynik?
Ale ja mam jakiegoś doła, troche różnych problemów zwaliło się na głowę plus mały taki beksa, w końcu dziś pękłam i sama musialam się wypłakać
Czy mi lepiej to nie wiem, ale nie mialam baby bluesa, to teraz mam jakies doły
Gunka
Suuuuper z negatywnym wynikiem oj z tymi problemami... pociesze cie nie jesteś sama. Mi przez ten miesiąc bardzo mąż pomaga inaczej bym chyba zwariowala. Czasem mam tak że wszystko mnie strasznie wkur.... i też z byle powoduWynik już jest, negatywny
Ale ja mam jakiegoś doła, troche różnych problemów zwaliło się na głowę plus mały taki beksa, w końcu dziś pękłam i sama musialam się wypłakać
Czy mi lepiej to nie wiem, ale nie mialam baby bluesa, to teraz mam jakies doły
No powiem Ci, że bez męża bym oszalała choć w sumie jak on wraca po pracy, to mały ma tą długą drzemkę,wiec mi wiele nie pomoze przy nim. Ale wszystko inne robi. No i w weekendy malym sie zajmieSuuuuper z negatywnym wynikiem oj z tymi problemami... pociesze cie nie jesteś sama. Mi przez ten miesiąc bardzo mąż pomaga inaczej bym chyba zwariowala. Czasem mam tak że wszystko mnie strasznie wkur.... i też z byle powodu
A dobrze wiedzeć, że nie ja sama mam nerwy na wszystko, co wlasnie jak sie skumuluje przez dluzszy czas, to wybuchnę i wyję aż się zanoszęSuuuuper z negatywnym wynikiem oj z tymi problemami... pociesze cie nie jesteś sama. Mi przez ten miesiąc bardzo mąż pomaga inaczej bym chyba zwariowala. Czasem mam tak że wszystko mnie strasznie wkur.... i też z byle powodu
Laski, czy Wy też macie słabsze momenty? Czy ja taka dupa z uszami jestem?
Mnie chyba tez juz dobija, ze pół roku rodziny nie widzialam, bo bylam ostatnio w czerwcu, pozniej we wrzesniu poród i już przez korone nie udalo sie, zeby moja mama przyjechala i my na swieta tez nie jedziemy. Siedzenie samej cale dnie z dzieckiem też daje po głowie. Dobrze, że ida świeta i mąż będzie miał urlop.
Mnie chyba tez juz dobija, ze pół roku rodziny nie widzialam, bo bylam ostatnio w czerwcu, pozniej we wrzesniu poród i już przez korone nie udalo sie, zeby moja mama przyjechala i my na swieta tez nie jedziemy. Siedzenie samej cale dnie z dzieckiem też daje po głowie. Dobrze, że ida świeta i mąż będzie miał urlop.
reklama
Gunka
Ja to raczej jak wybucham to wszyscy ochrzan dostajaA dobrze wiedzeć, że nie ja sama mam nerwy na wszystko, co wlasnie jak sie skumuluje przez dluzszy czas, to wybuchnę i wyję aż się zanoszę