Fado123
Fanka BB :)
Ha ha ,my po 2 latach trochę mieliśmy dość ,i udało się w miesiącu w którym odpuściłam wszystkoMoj marudzil, ze za malo seksu i ze jesli chodzi o robienie dziecka to ja chetna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ha ha ,my po 2 latach trochę mieliśmy dość ,i udało się w miesiącu w którym odpuściłam wszystkoMoj marudzil, ze za malo seksu i ze jesli chodzi o robienie dziecka to ja chetna
Ha ha ,my po 2 latach trochę mieliśmy dość ,i udało się w miesiącu w którym odpuściłam wszystko
Myślę że po 4 szt będę brać ciuszkow dla małej w razie W mąż mi dowiezie A co do laktator też o tym myślę, ale też się wstrzymał, jak będzie trzeba to pojedzie i kupi. Jedynie co do karmienia to kupilam maść maltan na brodawki no i kapturki do karmienia.No ja się właśnie nad tymi bodami ciągle jeszcze zastanawiam. A po ile sztuk ciuszków bierzesz do szpitala?
Z kosmetyków mam to:A powiedzcie ,czy kupujecie już jakieś kosmetyki do pielęgnacji niemowlaka ? jeśli tak podrzućcie jakie ? bo ja zielonego pojęcia nie mam
Daj znać co tam U Was, jak się czujecie. Z jakiego miasta jesteś, jaką macie opiekę? BuziakiDziewczyny urodziłam 09.07.19 mała Matyldke, 28tc+6, stan przedrzucawkowy;(mała 940g,37cm
Trzymajcie kciuki za maleństwodla Was wszystkich też duuuzo zdrówka
Super ! Trzymam kciuki za melenstwo. Jeszcze trochę i ja zabierzesz do domku !Szczecin, ja już prawie doszłam do siebie,Matysia jest w inkubatorku już bez nCPAPu, choć w inkubatorku ma podłączony tlen gdy ma bezdechy. Dziś już odłączyli kroplówkę z glukoza więc jest na samym mleku.Opieka wg mnie bardzo dobra
Wzajemne wszystkiego dobrego.Juz z mężem nie możemy się doczekaćSuper ! Trzymam kciuki za melenstwo. Jeszcze trochę i ja zabierzesz do domku !
O to jesteś blisko mnie ja jestem z Polic [emoji4] w Zdrojach jest malutka czy inny szpital? Wszystkiego dobrego dla Was i szybkiego powrotu do domu [emoji8]Wzajemne wszystkiego dobrego.Juz z mężem nie możemy się doczekać