reklama
Baciombre1984
Fanka BB :)
No dokładnie, jeżeli masz możliwość zrób te droższe z krwi, a jak te wyjdą niepokojące to dopiero amniopunkcja (ja mam taki plan jakby coś było nie pewnego).A z Pappa wyszło jeszcze mniejsze. Amnio to ryzyko 1:100 a z pappa masz 1:287.
olagie
Mam jeszcze dużo czasu na podjęcie decyzji,umówioną wizytę mam na 27.03.
Bardzo Wam dziękuję za wsparcie, trochę się już wyciszyłam- wróciłam do domu i starszak od razu dodał mi sił [emoji4]
Powodzenia na wizytach, oby wieści były tylko dobre!
@Baciombre1984 nie stresuj się na zapas.
Bardzo Wam dziękuję za wsparcie, trochę się już wyciszyłam- wróciłam do domu i starszak od razu dodał mi sił [emoji4]
Powodzenia na wizytach, oby wieści były tylko dobre!
@Baciombre1984 nie stresuj się na zapas.
Ale zawsze jest a te testy droższe są nieinwazyjne.No właśnie nie wiem?
Lekarz i położna powiedzieli, że ryzyko jest niewielkie 1%
Baciombre gratuluje udanej wizyty!
Ja miałam usg, krwiak się wchlonal, nie muszę leżeć!! Ale mam jeszcze nie nosić dziecka wracam do życia!!
Super wieści
Agnieszka kw
To cudowna wiadomość, daje mi nadzieję, że i mój kiedyś się wchłonie, albo chociaż zmniejszy na tyle, żeby mnie wypuścili ze szpitala.Baciombre gratuluje udanej wizyty!
Ja miałam usg, krwiak się wchlonal, nie muszę leżeć!! Ale mam jeszcze nie nosić dziecka wracam do życia!!
reklama
Koko88
Dziewczyn gratuluje wizyt!
@pumelova super! Teraz możesz cieszyć się ciąża ale dbaj o siebie
@olagie wiem z czym się mierzysz kochana.. miałam tak w pierwszej ciąży. Usg super, pappa ze dziecko obarczone ryzykiem.. Mnie lekarz wtedy mówił ze ryzyko przy amniopunkcji nie jest duże ale ja i tak się bałam i robiłam NIFTY. Taki strach jest pewnie bardziej nieracjonalny..
U nas powrót zimy :/ mam nadzieje ze chwilowy..
@pumelova super! Teraz możesz cieszyć się ciąża ale dbaj o siebie
@olagie wiem z czym się mierzysz kochana.. miałam tak w pierwszej ciąży. Usg super, pappa ze dziecko obarczone ryzykiem.. Mnie lekarz wtedy mówił ze ryzyko przy amniopunkcji nie jest duże ale ja i tak się bałam i robiłam NIFTY. Taki strach jest pewnie bardziej nieracjonalny..
U nas powrót zimy :/ mam nadzieje ze chwilowy..