fajnieJa mam 21, to moja mama mnie młodo urodziła. Miała 15 lat, moze ona troche sie tego wstydzi ale ja jestem cholernie dumna, bo nie spanikowała i dała sobie radę. Mam swoje wady, ale uwazam ze dobrze mnie wychowała, mialam w niej nie tylko mame ale i przyjaciółkę ktora mnie zawsze zrozumie. Do teraz tak zostało![]()
reklama
Dokładnie!!!! Ja cały czas mialam obsesję na punkcie wagi... Sądziłam (w sumie czasami jeszcze się załączy te myślenie), ze waze za duzo.. Moja waga to latem 54kg a zima 57/58 przy wzroście 164cm..i był okres ze non stop zrzedzilam, ze jak ja wyglądam masakrycznie, ćwiczyłam do 5 razy w tygodniu a cialo bardziej sie umieśnilo ale ani waga ani cm nie zjechaly... Aż zal mi było później tego chlopa ze tyle mu marudze... I znalazł na mnie sposób : sam zaczął zrzedzic, ze chyba schudl i czy widać ze ma mniejsze mieśnie(on to kawal faceta jest 186cm i 90kg żywych mięśni-tez cwiczy na silowni) .. Nie mogłam tego sluchac i z czasem sama przestalam[emoji23][emoji23][emoji23]Nie ma nic zlego w wymaganiu od siebie. Tylko przestanmy zadreczac sie rzeczami na ktore nie mamy wplywu. Badz zastanówmy sie czy nasze "problemy" na pewno sa problemami i czy na pewno ktos jeszcze zwraca uwage niz my same. Jestem chora na tym punktcie. Sama kiedyś robilam sobie krzywdę, przez co wpadlam w bulimie. Na szczęście, stare dzieje. I jakoś cholernie boli mnie jak ktos robi sobie taka krzywde, tak bardzo chcialabym zmienic zeby kobiety zaczely myslec o sobie serio pozytywnie. Tymbardziej ze niektore na prawde piekne kobiety, zupelnie tego w sobie nie widzą i maja od groma kompleksów, ktore nawet potrafią być zaletami. Nigdy nie zrozumiem fenomenu, dlaczego to akurat kobietu maja takie glupie myslenie. A faceci? Owszem, moze i maja kompleksy, ale wydaje mi sie ze duuuuzo rzadziej jak kobiety i nawet jesli maja to sie tak tym nie przejmują.
P. S mam nadzieję, ze moje córki kiedys będą się wyrażać tak o mnie jak Ty o swojej mamie.. Super [emoji122][emoji122][emoji122] ja miałam 18lat jak urodziłam pierwsza córkę [emoji6]
moniczka2609
Fanka BB :)
Strach pomyśleć co byśmy zrobiły, gdyby nasi faceci faktycznie zaczęli zrzędzić nam tak jak my im hahaha [emoji16][emoji16]Dokładnie!!!! Ja cały czas mialam obsesję na punkcie wagi... Sądziłam (w sumie czasami jeszcze się załączy te myślenie), ze waze za duzo.. Moja waga to latem 54kg a zima 57/58 przy wzroście 164cm..i był okres ze non stop zrzedzilam, ze jak ja wyglądam masakrycznie, ćwiczyłam do 5 razy w tygodniu a cialo bardziej sie umieśnilo ale ani waga ani cm nie zjechaly... Aż zal mi było później tego chlopa ze tyle mu marudze... I znalazł na mnie sposób : sam zaczął zrzedzic, ze chyba schudl i czy widać ze ma mniejsze mieśnie(on to kawal faceta jest 186cm i 90kg żywych mięśni-tez cwiczy na silowni) .. Nie mogłam tego sluchac i z czasem sama przestalam[emoji23][emoji23][emoji23]
P. S mam nadzieję, ze moje córki kiedys będą się wyrażać tak o mnie jak Ty o swojej mamie.. Super [emoji122][emoji122][emoji122] ja miałam 18lat jak urodziłam pierwsza córkę [emoji6]
Akacha
A gdzie dokładnie to mieszkanko?My całe szczęście połowa wartości mieszkania wkład, wiec kredyt uda nam sie według naszych obliczeń szybciutko spłacić. Oby tylko wszystko szło zgodnie z planem![]()
@Koko88 dziekuje, u nas 400m w sumie do głównej drogi ale obok lasek i sklepiki małe wiec raczej damy radęw razie co w autko i siuuup. Taka okolica mi sie marzyła, urodzona jestem w Warszawie ale totalnie nie jestem typem mieszczucha wiec mam nadzieje że tam będę ładować energię
zreszta do centrum Warszawy to 30 mi autem od nowego mieszkanka wiec w razie co to uziemieni nie będziemy
![]()
pumelova
Ja mam z motherhood, spałam z nią cała ciążę, mega wygodna, potem miała ją moja przyjaciółka i znów wróciła do mnie. Nic się z nią nie dzialoMiłej niedzieli dziewczyny! [emoji3590]
Macie może jakieś linki do sprawdzonych poduch dla ciężarnych?![]()
Link do: Kojec Motherhood | Motherhood
czarnulka28
A co to za kluski? Mogłabyś podać przepis bo ja uwielbiam kluski wszelkiego rodzaju a z twarogiem musza być pyszneKobylka.
Jejku obudziłam sie z taką chęcią na szare kluski z twarogiem że nie wytrzymam! Ubieram sie i jadę do sklepu po jakieś fajne składniki na dzisiaj i najbliższe dnijakoś powera mam dzisiaj z rana oby tak do końca dnia!
![]()
justyndziuk
Dzień dobry!
Ja dzisiaj pstrąga serwuje na obiad, jakiś smak mnie wczoraj naszedł jak zobaczyłam rybkę w sklepie [emoji849]
Jak samopoczucie?
Co do poduszki to mam Comfi-Mum, ale jeszcze nie używałam nigdy, wiec się nie wypowiem
Milego dnia kochane!
Ja dzisiaj pstrąga serwuje na obiad, jakiś smak mnie wczoraj naszedł jak zobaczyłam rybkę w sklepie [emoji849]
Jak samopoczucie?
Co do poduszki to mam Comfi-Mum, ale jeszcze nie używałam nigdy, wiec się nie wypowiem
Milego dnia kochane!
reklama
Ja bym nie wytrzymała [emoji23][emoji23][emoji23]Strach pomyśleć co byśmy zrobiły, gdyby nasi faceci faktycznie zaczęli zrzędzić nam tak jak my im hahaha [emoji16][emoji16]