reklama
Agnieszka kw
Fanka BB :)
To przed kupnem proponuję jeszcze sprawdzić, czy wózek łatwo się składa i czy zmieści się do samochodu. My tego przed kupnem nie sprawdziliśmy, bo nie wiedzieliśmy, że można o wiele łatwiej składać wózek czy przekładać gondolę, kiedy słońce razi dziecko. Mimo tych wad i tak wózek uważam za odpowiedni na moje warunki.@pumelova podobno dostawka to świetna sprawa.
Co do prenatalnych to własnie mój lekarz jest jednym z 3 w mieście, którzy mają te uprawnienia, ale wszyscy przyjmują w jednej przychodni i tak. No i zalecił mi, żeby zrobić (ale nie powiedział, że sam robi) właśnie i krew i usg.
@Agnieszka kw to super dzięki za opinie, mieszkam na wsi, a w mieście też raczej wertepy więc faktycznie te amortyzatory będą idealne No, ale jeszcze mężu musi mieć jakieś zdanie pewnie w temacie wózka :/ ;p
Ann89
Właśnie nawet nie patrzył powiedział o tych darmowych prenatalnych u nas w mieście ze się można zapisać i powiedziałam mu że się zapisałam już i za tydzień mam wizytę to przerwał USG i powiedział że super bo tam mają świetny sprzęt, dużo lepszy od tego i tam dokładnie wszystko pomierzą [emoji36]Ale nie widział noska? Czy nie patrzył? Może to przez gorszy sprzęt ,nie martw się na zapas, nie ma co sie nakrecac, nt dobre masz. A ile dzidziuś mierzył?
Lovi23
Ja moja młoda przez pierwsze 6 tygodni musiałam wybudzac, bo takie ponoć zalecenia... a ona w ogóle nie myślała o jedzeniu! [emoji849] I musiałam ja rozbierac do samego pampersa , budziki nastawiac cuda wianki... [emoji849] co sie nameczylam, nieraz to plakac mi sie chcialo. I do tej pory śpi w nocy jak zabita, od 21- 8/9 [emoji23] Tyle co przy ząbkowaniu jak zgubi smoka w nocy to muszę jej podać do buzki, bo przecież z zamkniętymi oczami nie widzi [emoji23]Marlusia jak sobie przypomnę wstawianie do kp co 2h to dostawka musi być darem z niebios haha
Lovi będzie się działo na pewno [emoji23]
Ciekawe jaki drugi egzemplarz mi się trafi [emoji39] aż się boję [emoji16]
Mamawrzesniowa
wow, to skarb masz takie spanie u dzieckaJa moja młoda przez pierwsze 6 tygodni musiałam wybudzac, bo takie ponoć zalecenia... a ona w ogóle nie myślała o jedzeniu! [emoji849] I musiałam ja rozbierac do samego pampersa , budziki nastawiac cuda wianki... [emoji849] co sie nameczylam, nieraz to plakac mi sie chcialo. I do tej pory śpi w nocy jak zabita, od 21- 8/9 [emoji23] Tyle co przy ząbkowaniu jak zgubi smoka w nocy to muszę jej podać do buzki, bo przecież z zamkniętymi oczami nie widzi [emoji23]
Ciekawe jaki drugi egzemplarz mi się trafi [emoji39] aż się boję [emoji16]
u mnie były jazdy , krótkie drzemki, kolki, zaparcia , może trzecie wynagrodzi za siostrzyczki
@Ann89 , to czekaj na usg na dobrym sprzęcie, szczególnie , ze tutaj nic nie wyszło źle
@Agnieszka kw , słuszne uwagi dotyczące wózka ja to teraz jak bym miała pierwsze dziecko bo 12 lat wózkach to lata świetlne
Lovi23
To spokojnie Nie masz się czym martwić, nt wyszlo przecież dobreWłaśnie nawet nie patrzył powiedział o tych darmowych prenatalnych u nas w mieście ze się można zapisać i powiedziałam mu że się zapisałam już i za tydzień mam wizytę to przerwał USG i powiedział że super bo tam mają świetny sprzęt, dużo lepszy od tego i tam dokładnie wszystko pomierzą [emoji36]
Możesz przeczytać sobie wpis mamyginekolog odnośnie nt może Cię to uspokoi Głowa do góry!
Indziorka
Hej Mamy chciałabym do Was dołączyć planowany termin na 21.09
Lovi23
WitamyHej Mamy chciałabym do Was dołączyć planowany termin na 21.09
justyndziuk
Witam nowe mamusie [emoji177][emoji5]
Piękne te imiona dla dzieci.
Ja bym wolała córce dać Waleria, ale mąż się tak upiera przy tej Wiktorii..
druga będzie Walcia [emoji177]
Co do prenatalnych to ja się już umówiłam dawno. Nie ma żadnych chorób u mnie w rodzinie, żadnych wad, ale chce je zrobić dla świetego spokoju. Nie wiem czy zrobię pappe.. zastanawiam się, ale jestem bardziej na NIE.
Piękne te imiona dla dzieci.
Ja bym wolała córce dać Waleria, ale mąż się tak upiera przy tej Wiktorii..
druga będzie Walcia [emoji177]
Co do prenatalnych to ja się już umówiłam dawno. Nie ma żadnych chorób u mnie w rodzinie, żadnych wad, ale chce je zrobić dla świetego spokoju. Nie wiem czy zrobię pappe.. zastanawiam się, ale jestem bardziej na NIE.
reklama
Baciombre1984
Mam ten sam termin tyle że z usgHej Mamy chciałabym do Was dołączyć planowany termin na 21.09
Witamy