reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Mam dzis dzień totalnie spisany na straty. Czuje sie fatalnie. Pogoda piękna, niby rano poszlam na spacer ale teraz to juz kaplica. Mam lenia giganta, niedobrze mi okropnie, brzuch mnie boli, ble :(
Jak u was za oknem? Tez wiosna?

reklama
Mam dzis dzień totalnie spisany na straty. Czuje sie fatalnie. Pogoda piękna, niby rano poszlam na spacer ale teraz to juz kaplica. Mam lenia giganta, niedobrze mi okropnie, brzuch mnie boli, ble :(
Jak u was za oknem? Tez wiosna?
U nas też pięknie... 13 stopni[emoji7][emoji559]
Ja dzisiaj obudziłam się z chęcią do życia jak zobaczyłam słoneczko za oknem, zakupy zrobione a wieczorem serniczek będę ogarniać [emoji39][emoji108]

Włosy często wypadają z powodu niedoczynności tarczycy, u mnie jest to samo, boję się, że niedługo łysa zostanę.
A robisz jakieś wcierki na skórę głowy? Ja przed ciążą się w to bawiłam, ale teraz już sama nie wiem co można, a czego nie
No właśnie dziewczyny co by tu używać na włosy i co by nie szkodziło. Mi ogólnie nie wypadają ale mam takie suche jakieś brzydkie takie. Wręcz za suche. No i tez myślałam coś wcierać zeby odżywić. Albo czekać. W drugim trymestrze tak od końca 4 miesiąca włosy będą już piękne. Ja ogólnie mam bardzo ich dużo i wyglądam jak lew z takimi suchymi zniszczonymi kudłami. Do tego mam ciężkie i tez opadnięte. No tez czekam do koca 4 miesiąca. Cerę mam tez tak sucha ze płatami mi odpada. Muszę wymienić podkłady z matujących na nawilżające. Ja jak suchar wyglądam. Krostkk miałam trochę na plecach takie swędzące ale już zeszły na buzi nigdy nie miałam.

Witam was w sobotę jak ja wam zazdroszczę że wy tak możecie jeść ja się zmuszam do wszystkiego wczoraj smakował mi arbuz i jogurty standardowy plan mojego żywienia kanapek nie mogę jeść bo mi słabo także ten czekam jak na zbawienie do 12 tygodnia :D
Nie pocieszę Cię bo ja już 12 tydzień w srode skończę i jest tragicznie wręcz. Wymioty i mdłości ani myślą ustąpić a ja czuje się fatalnie

Coś z imbirem próbowałaś?
Strasznie niepokojące te mdłości u Ciebie
Tak ale imbir potęguje wymioty. Czekam do czwartku do wizyty. Już sama nie wiem czy prosić dr o skierowanie na patologie czy co. Mam silne bóle brzucha na biegunkę a załatwiam się tylko trochę. Brzuch mnie boli ciagle i zygam ciagle. Poczekam do wizyty ale muszę coś zrobić bo tak się nie da żyć

reklama
Tak ale imbir potęguje wymioty. Czekam do czwartku do wizyty. Już sama nie wiem czy prosić dr o skierowanie na patologie czy co. Mam silne bóle brzucha na biegunkę a załatwiam się tylko trochę. Brzuch mnie boli ciagle i zygam ciagle. Poczekam do wizyty ale muszę coś zrobić bo tak się nie da żyć

Nie wiem kurcze, nie brzmi to za dobrze - koniecznie to skonsultuj :(
Do tego czasu pij dużo abyś się nie odwodniła. 12 tydzień to już powinno powoli ustępować..

Do góry