Ja pamiętam że do porodu pożyczyłam od mamy buty dwa rozmiary większe niż moje bo do innych moje słoniowate nogi nie weszły a jak mi woda zeszła to przez tydzień się gapiłam na moje stopy i pytałam męża czy one zawsze były takie chude
reklama
pumelova
Fanka BB :)
Hahaha dobreJa pamiętam że do porodu pożyczyłam od mamy buty dwa rozmiary większe niż moje bo do innych moje słoniowate nogi nie weszły [emoji14] a jak mi woda zeszła to przez tydzień się gapiłam na moje stopy i pytałam męża czy one zawsze były takie chude
Anastazja35x
Hejka mamuśki dzisiaj byłam na wizycie , jestem 8t6d i widziałam dzidzie rośnie jak szalona i wraz z nim niestety krwiak ponad 2,5 cm . Która z was ma krwiaka ? Bardzo się boje
Ja mam 1 cm na 2 cm ale chyba nie rośnie
Ania23081991
Ja też liczę na jakieś wieści co do płci na prentalnalych 25.0221 lutego mam prenatalne i bardzo nastawiam się na podglad dolnych partii heheheh. Oby te mdłości cholerne minęły to moznaby się cieszyć ciąża.
Ile ja bym dała żeby mi te okropne objawy minęły. Ból piersi mi akurat nie przeszkadza gorzej mdłości
A który będzie to Twój tydzień?
wyjdę na ignorantke moze, ale to tak mozna w ogóle tuz przed okresem zajsć w ciążę?@dory raczej się nie uda, bo ja zaszłam w 30 dniu cyklu, gdzie byłam już pewna, że jest totalnie bezpiecznie, bo na drugi dzień okres przyjdzie [emoji23] tak że moja ciąża ze dwa tygodnie młodsza będzie [emoji6]
martyna499
Początkująca w BB
Jak widać jestem tego przykładem [emoji23] też myślałam że nie [emoji6] po prostu owulacja mi się przesunęła. Miałam wtedy dużo stresu, brałam też antybiotyk i wyszło jak wyszło. Test dopiero na 20 dzień po stosunku wyszedł pozytywny. Poszłam zrobić w ten sam dzień betę i wyszło 479, więc wątpliwości nie ma. Brzuch boli, okresu brak, cycki bolą, zaczyna mnie mdlić. Za tydzień w czwartek wizyta u ginekologa, myślę że już będzie widać serce, nawet uwzględniając przesunięcie owulacji i zapłodnienia, względem wieku ciąży liczonego od daty ostatniej miesiączki.
wyjdę na ignorantke moze, ale to tak mozna w ogóle tuz przed okresem zajsć w ciążę?
Ja zaszłam w 39 dniu cyklu więc można późna owulacja, nieregularne cykle. Proste
reklama
Agnieszka kw
Ja też mam krwiaka, leżę przez niego w szpitalu. Jutro mam ponowne USG i jak będzie poprawa, to może wyjdę stąd.Hejka mamuśki dzisiaj byłam na wizycie , jestem 8t6d i widziałam dzidzie rośnie jak szalona i wraz z nim niestety krwiak ponad 2,5 cm . Która z was ma krwiaka ? Bardzo się boje