Na 13Tak, na 19 marca a Ty?
reklama
justyndziuk
Fanka BB :)
O której? Mam nadzieję, że obydwie przyniesiemy same dobre wieściChyba tylko ja jeszcze się nie umówiłam na prenatalne muszę zadzwonić w poniedziałek.
Też mam wizytę 25.02 [emoji14]
Dziewczyny przesyłam Wam zdjęcie z Rewala[emoji7]
Pojechaliśmy naładować akumulatory przez weekend... A ja trochę odstresuje się przed wtorkową wizytą.
P. S. Nigdy wcześniej nie czytalam tyle o tym jaką rybę mogę zjeść a jakiej nie [emoji23][emoji23][emoji23]
Pojechaliśmy naładować akumulatory przez weekend... A ja trochę odstresuje się przed wtorkową wizytą.
P. S. Nigdy wcześniej nie czytalam tyle o tym jaką rybę mogę zjeść a jakiej nie [emoji23][emoji23][emoji23]
Paula1986..
Oj zazdroszcze takich widokówDziewczyny przesyłam Wam zdjęcie z Rewala[emoji7]
P. S. Nigdy wcześniej nie czytalam tyle o tym jaką rybę mogę zjeść a jakiej nie [emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 941398
Można naładować akumulatory.
Ja niestety jestem z Krakowa więc na taki wypad nie ma szans
Za to dzisiaj 2 h spałam mąż w pracy więc miałam chwile dla siebie.
moniczka2609
A z której strony Krakowa? Bo ja też [emoji16]Oj zazdroszcze takich widoków
Można naładować akumulatory.
Ja niestety jestem z Krakowa więc na taki wypad nie ma szans
Za to dzisiaj 2 h spałam mąż w pracy więc miałam chwile dla siebie.
U
użytkownik188836
Gość
Ja dziś dosłownie nie żyje. Cały dzień spie, a w sumie próbuje zasnąć. Juz mnie gnaty bolą od tego leżenia haha. Ale co moge się pochwalić ze dzis przestalam plamić a jak sie czuje reszta mamusiek?
@asiek08 pozdrow ode mnie Bałtyk! W Rewalu byłam na zielonej szkole ale tu dzisiaj cisza.. co słychać? mnie dziś plecy bolą, zawsze coś
reklama
Paula1986..
A z której strony Krakowa? Bo ja też [emoji16]
Dokładnie z Wieliczki a Ty?