reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Ja w pierwszej przytyłam 19 kg. Na początku tak normalnie kilogram na miesiąc a w trzecim trymestrze poszło ... ale po 3 miesiącach karmienia wróciłam do wagi sprzed ciąży

reklama
Ja w pierwszej przytyłam 19 kg. Na początku tak normalnie kilogram na miesiąc a w trzecim trymestrze poszło ... ale po 3 miesiącach karmienia wróciłam do wagi sprzed ciąży

Ja karmilam 8 mcy. Do wagi szybko wróciłam, pediatra kazała mi sporo rzeczy odstawić bo córka ciągle miała problemy z brzuszkiem i bardzo mocna i długa kolke.
Ja wyglądałam jak cień człowieka

Ja karmilam 8 mcy. Do wagi szybko wróciłam, pediatra kazała mi sporo rzeczy odstawić bo córka ciągle miała problemy z brzuszkiem i bardzo mocna i długa kolke.
Ja wyglądałam jak cień człowieka
Nie ma diety matki karmiącej. Moja koleżanka jak karmiła piersią też musiała odstawić dużo rzeczy i teraz wygląda jak cień człowieka bladziutka chudziutka nie do życia .

Ja wiem ze teraz są inne teorie ale ja podczas karmienia jadłam bardzo lekkostrawne i nie jadłam mocnych smaków i córka nie miała żadnych problemów z kolka i brzuszkiem.

reklama
Chyba tylko ja jeszcze się nie umówiłam na prenatalne :D muszę zadzwonić w poniedziałek.

Też mam wizytę 25.02 [emoji14]

Do góry