reklama
To jesteśmy na tym samym etapie, bo ja dzisiaj według USG 8+1 termin na 20 września?
Mam 8 plus 4 na 17.09
Ja w pierwszej przytyłam 19 kg. Na początku tak normalnie kilogram na miesiąc a w trzecim trymestrze poszło ... ale po 3 miesiącach karmienia wróciłam do wagi sprzed ciąży
Ja karmilam 8 mcy. Do wagi szybko wróciłam, pediatra kazała mi sporo rzeczy odstawić bo córka ciągle miała problemy z brzuszkiem i bardzo mocna i długa kolke.
Ja wyglądałam jak cień człowieka
whew_o
Zaangażowana w BB
Nie ma diety matki karmiącej. Moja koleżanka jak karmiła piersią też musiała odstawić dużo rzeczy i teraz wygląda jak cień człowieka bladziutka chudziutka nie do życia .Ja karmilam 8 mcy. Do wagi szybko wróciłam, pediatra kazała mi sporo rzeczy odstawić bo córka ciągle miała problemy z brzuszkiem i bardzo mocna i długa kolke.
Ja wyglądałam jak cień człowieka
Ooo, super ciekawe czy tak nam zostanie do końca kiedy następna wizyta?Ja tez dzisiaj 8+1 [emoji5] 20 września planowany termin porodu
justyndziuk
Fanka BB :)
Ooo, super ciekawe czy tak nam zostanie do końca kiedy następna wizyta?
18 lutego [emoji5] już się nie mogę doczekać. Czyli mamy forumowe bliźniaki [emoji39]
To i tak wcześniej, ja dopiero 25 lutego, też już czekam z niecierpliwością a na prenetalne jesteś umówiona?18 lutego [emoji5] już się nie mogę doczekać. Czyli mamy forumowe bliźniaki [emoji39]
justyndziuk
Fanka BB :)
To i tak wcześniej, ja dopiero 25 lutego, też już czekam z niecierpliwością a na prenetalne jesteś umówiona?
Tak, na 19 marca a Ty?
reklama