reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

@justynadziuk super! Ale zazdrosze :) ja mam wizytę w środę, tak bardzo nie mogę się jej doczekać! Chciałabym już zobaczyć jak kropka pulsuje. Ostatnio, prawie 2 tygodnie temu, był tylko pęcherzyk.
Z dolegliwości to od wczoraj mega bolą mnie sutki. Piersi nie, nawet się nie powiększyły (niestety hah), ale same sutki stały się mega wrażliwe. Aż mi się przypomnialy początki KP z Synkiem :D ała!

reklama
Ja dlatego w miałam 2 straty i potem kolejna ciążę donosilam właśnie na fraxy. Więc teraz nie ryzykujemy i też biorę. Robiłam sobie badania genetyczne w kier trombofilii po tamtych stratach i mam mutacje jednego genu,ale takiego mniej istotnego więc ta fraxy jest bardziej profilaktycznie.

Mogę oddać 10kg za darmo
emoji12.png

Ja też :)

@justyndziuk gratuluję. Śliczne maleństwo. Po co takie zastrzyki?

@Ewkaa0606 moja też kaszle jak opętana.

@Paulaaa93 w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów. Teraz 9 tydzień i też jest ok, lekkie mdłości i zawroty głowy miałam coś koło 7 tygodnia, ale szybko minęły. Tak więc możliwe, że jesteśmy w grupie szczęściar, których ten problem nie dotyczy :)

@Aleeksandraa też mam wizytę w środę :)

Ja też :)

@justyndziuk gratuluję. Śliczne maleństwo. Po co takie zastrzyki?

@Ewkaa0606 moja też kaszle jak opętana.

@Paulaaa93 w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów. Teraz 9 tydzień i też jest ok, lekkie mdłości i zawroty głowy miałam coś koło 7 tygodnia, ale szybko minęły. Tak więc możliwe, że jesteśmy w grupie szczęściar, których ten problem nie dotyczy :)

@Aleeksandraa też mam wizytę w środę :)

@Kattee No to tylko się cieszyć :*! Ja urodziłam się w czepku a to niby szczęście przynosi haha :D tak czy siak, każda z Nas je ma nosząc pod sercem cud bądź już dziecko w ramionach <3

@Mama1990 Jejku, biedna, oby szybko minęły te dolegliwości, bo zapewne mega się męczysz :( a w którym tyg jesteś? Ja to na razie nie mam żadnych wymiotów, ale pewnie też mnie to czeka, czy zdarzyło się którejś nie mieć tych objawów przez całą ciąże? :*
Ja miałam pełno różnych dolegliwości w ciąży, ale akurat mdłości i wymioty mnie ominęły całkowicie. Teraz też nie mam mdłości i mam nadzieję, że się nie pojawią.

reklama
Do góry