Mi jeden krwiak zszedł, a drugi nic a nic...ale krwawien nie mam więc ok wcześnie wykryte na szczęście...ja już leżę 3 tydzień i nie powiem bo w domu też trzeba zrobić...ale staram się małoJa mam Kolejny raz w poprzedniej ciąży tez miałam tylko wtedy dowiedziałam się jak krwotoku dostałam i myślałam ze dziecko straciłam a teraz ma 5 lat leżenie odpoczynek i zero dźwigania pomaga .
reklama
Czoperka
Fanka BB :)
Okolice KrakowaOkolice Wrocławia a ty?
Super!!! To nasze maleństwa mają podobny wymiar hehe...najważniejsze że wszystko okZobacz załącznik 936468
Oto moje 2cm człowieka [emoji173]️
Z usg wyszło dziś 8+5tc
Serduszko jak dzwon. Umawiać sie na prenatalne.
moniczka2609
Ja z KrakowaOkolice Krakowa
1016lew
1016lew
Zobacz załącznik 936468
moje 2cm człowieka [emoji173]️
Z usg wyszło dziś 8+5tc
Serduszko jak dzwon. Umawiać sie na prenatalne.
O super ! Jaki piękny [emoji7][emoji7]
martoosia04
Moze jednak uda sie rodzic w sierpniu zobaczymy co powiedzą prenatalne.
marii19
@moniczka2609 jezu ale położna, no po prostu taktu tyle co walec [emoji849]
Ja pierwszy poród też SN i mimo wszystko też mam nadzieję teraz na taki chociaż śmieje się że chyba już w 8mc pójdę żeby mi założyli dojscie centralne do znieczulenia [emoji23]
@martoosia04 no to już jest kawał człowieka [emoji7]
Wolalabyś sierpniowy termin?
W ogóle kiedyś gdzieś czytałam że jak tętno dziecka w okresie tych badań prenatalnych jest powyżej 140 to dziewczynka a poniżej chłopiec. Mi i najbliższym koleżanką sie sprawdziło ale podejrzewam że to jak chiński kalendarz szanse 50/50 [emoji6]
Ja pierwszy poród też SN i mimo wszystko też mam nadzieję teraz na taki chociaż śmieje się że chyba już w 8mc pójdę żeby mi założyli dojscie centralne do znieczulenia [emoji23]
@martoosia04 no to już jest kawał człowieka [emoji7]
Wolalabyś sierpniowy termin?
W ogóle kiedyś gdzieś czytałam że jak tętno dziecka w okresie tych badań prenatalnych jest powyżej 140 to dziewczynka a poniżej chłopiec. Mi i najbliższym koleżanką sie sprawdziło ale podejrzewam że to jak chiński kalendarz szanse 50/50 [emoji6]
reklama
Kattee
@martoosia04 śliczne maleństwo
@moniczka2609 co to za położna, zero wyczucia
Ja chciałabym rodzić SN, niestety podczas pierwszego porodu SN wystąpiły pewne komplikacje, które są wskazaniem do CC. Pomimo to mam nadzieje, że po 11 latach od pierwszego porodu historia się nie powtórzy i wszystko będzie tak jak sobie zaplanowałam
@moniczka2609 co to za położna, zero wyczucia
Ja chciałabym rodzić SN, niestety podczas pierwszego porodu SN wystąpiły pewne komplikacje, które są wskazaniem do CC. Pomimo to mam nadzieje, że po 11 latach od pierwszego porodu historia się nie powtórzy i wszystko będzie tak jak sobie zaplanowałam