Akacha
Fanka BB :)
Ja też po dwóch cc, pytalam lekarza i mowi ze nie ma szans na poród SNJa też bym chciała Sn. Jestem po 2cc ale to było 6-7 lat temu więc jest szansa że lekarze pozwolą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też po dwóch cc, pytalam lekarza i mowi ze nie ma szans na poród SNJa też bym chciała Sn. Jestem po 2cc ale to było 6-7 lat temu więc jest szansa że lekarze pozwolą
Ja jestem po CC ze względu na cholestaze ciążową. Może jak teraz się nie pojawi to jest szansa na sn. Swoją drogą opowiem Wam historię o położnej która spotkałam w szpitalu przed samym porodem. Zapytałam ją jak to jest przy tej cholestazie, a ona do mnie że trzeba wcześniej zrobić cesarkę, bo był przypadek parę miesięcy do tylu, że dziecko się udusiło i zmarło... Ja stałam jak wryta, a ona nagle do mnie z uśmiechem: " ale niech się pani nie przejmuje już mają drugie dziecko".
Już nic więcej nie chciałam wiedzieć...
Nawet jak kilka lat minęło? Szkoda bo chciałabym spróbowaćJa też po dwóch cc, pytalam lekarza i mowi ze nie ma szans na poród SN
Chyba chodzi o to ze jest za duże ryzyko ze peknie blizna na macicy. Ja przy drugim porodzie chcialam naturalnie to musialam pisać oświadczenie ze na wlasne ryzyko. Podpisalam a i tak sie skonczylo cesarka.Nawet jak kilka lat minęło? Szkoda bo chciałabym spróbować
@Anastazja35x witamy coś wiem na temat krwiaków ehh...
@1016lew jak tam plamienia? Lepiej dzisiaj?
@martoosia04 czekamy na wieści z wizyty