reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Ja jestem po CC ze względu na cholestaze ciążową. Może jak teraz się nie pojawi to jest szansa na sn. Swoją drogą opowiem Wam historię o położnej która spotkałam w szpitalu przed samym porodem. Zapytałam ją jak to jest przy tej cholestazie, a ona do mnie że trzeba wcześniej zrobić cesarkę, bo był przypadek parę miesięcy do tylu, że dziecko się udusiło i zmarło... Ja stałam jak wryta, a ona nagle do mnie z uśmiechem: " ale niech się pani nie przejmuje już mają drugie dziecko".
Już nic więcej nie chciałam wiedzieć...

Ja jestem po CC ze względu na cholestaze ciążową. Może jak teraz się nie pojawi to jest szansa na sn. Swoją drogą opowiem Wam historię o położnej która spotkałam w szpitalu przed samym porodem. Zapytałam ją jak to jest przy tej cholestazie, a ona do mnie że trzeba wcześniej zrobić cesarkę, bo był przypadek parę miesięcy do tylu, że dziecko się udusiło i zmarło... Ja stałam jak wryta, a ona nagle do mnie z uśmiechem: " ale niech się pani nie przejmuje już mają drugie dziecko".
Już nic więcej nie chciałam wiedzieć...

Chyba bym zemdlała.... [emoji24]

Ooo...widzę nowe mamusie:) witamy;)

A ja chcę rodzić sn...pierwszego też tak rodziłam więc mam nadzieję że nie będzie żadnych wskazań do CC...brrr...

Byłam na badaniach...chyba z 5 ampułek krwi mi pobrała taaaaka gruba igła hehe

Nawet jak kilka lat minęło? Szkoda bo chciałabym spróbować
Chyba chodzi o to ze jest za duże ryzyko ze peknie blizna na macicy. Ja przy drugim porodzie chcialam naturalnie to musialam pisać oświadczenie ze na wlasne ryzyko. Podpisalam a i tak sie skonczylo cesarka.

Hej chciałam dołączyć mam termin na 5 września . Trochę was podczytuje. Mam krwiaki i muszę się oszczędzać w 6 tygodniu widziałam serduszko kolejna wizyta 4 lutego .

reklama
57001843948__96D3225E-BCF0-4359-8BC0-51573E462205.JPG

moje 2cm człowieka [emoji173]️
Z usg wyszło dziś 8+5tc

Serduszko jak dzwon. Umawiać sie na prenatalne.

Ostatnia edycja:
Do góry