reklama
Lovi23
Fanka BB :)
Wydaje mi się, że chyba nie... przynajmniej ja bym się wstrzymala.Może zadam głupie pytanie ale zastanawiam się sporo jestem przeziębiona to czy jest sens iść na pobranie krwi? Stężenie się nie zmieni przez chorobę ale czy powinno się podczas przeziębienia (osłabienia organizmu) pobierać krew?
Ja też jestem przeziebiona, boli mnie gardło [emoji849]
U mnie nie liczac jakis mega gazów, mam wrazenie ze jakbym szpilka sie ukłula to powietrze ze mnie zejdzie to spokojnie. Brzuch czasem poboli jak na @, lewy cycek boliMoje nawet choć wiem że mąż znów wyjeżdża w sobotę ogólnie uczucie ciągłego stresu w żołądku i nic więcej a jak u Ciebie?
Może zadam głupie pytanie ale zastanawiam się sporo jestem przeziębiona to czy jest sens iść na pobranie krwi? Stężenie się nie zmieni przez chorobę ale czy powinno się podczas przeziębienia (osłabienia organizmu) pobierać krew?
Hmmm nie mam pojęcia. Nigdy nie bylam w takiej sytuacji. A co Internety pisza ?
Seszenka
Początkująca w BB
Przepraszam, że tak późno, to było w 37dc wcześniej 3x test negatywnyHej. W którym dniu cyklu wyszedł Ci pierwszy test pozytywny?
Lovi23
5 miesięcy ma córeczka?Trochę mnie nie bylo, ale córka pochłania 100% mojego czasu ma bąbel 5 miesiecy... ogólnie to jestem przerażona tym co mnie czeka przy tak małej różnicy wiek
Gratulacje dla wszystkich przyszłych mam!
Moja skończyła rok i cały czas zastanawiam się jak to ogarnę [emoji13]
Mam braci z różnicą 13 miesięcy [emoji16]Trochę mnie nie bylo, ale córka pochłania 100% mojego czasu ma bąbel 5 miesiecy... ogólnie to jestem przerażona tym co mnie czeka przy tak małej różnicy wiek
Gratulacje dla wszystkich przyszłych mam!
reklama
Akacha
A wiesz ile to bylo po owulacji?Przepraszam, że tak późno, to było w 37dc wcześniej 3x test negatywny