reklama
Klauduśka23
Fanka BB :)
Jestem tu nowa
Mam 25 lat, mam już Synka (2015). Upragnione 2 kreski w 29dc [emoji3590]
Wg OM (30.11.18) to 5 tydzień
Gratuluję wszystkim zafasolkowanym [emoji3590]
Gratulacje! to jesteśmy na tym samym etapie tez OM miałam 30.11
Klauduśka23
O super
A kiedy idziesz do lekarza?
Ja planuje za tydzień lub 2
Byłam dziś ale nic szczególnego nie zobaczyłam, tylko malutki pęcherzyk. Następna wizytę mam za tydzień [emoji3]
ens93
Zaciekawiona BB
Ja właśnie chcę już coś więcej zobaczyć dlatego poczekam jeszcze. Chociaż nie jest łatwo [emoji23] a jak się czujecie Mamusie?Byłam dziś ale nic szczególnego nie zobaczyłam, tylko malutki pęcherzyk. Następna wizytę mam za tydzień [emoji3]
moniczka2609
A tak z ciekawości dziewczyny wychodzi mi, że jestem w 3 tygodniu ciąży od ostatniej @. Ogólnie z mężem staraliśmy się o dziecko od 16 grudnia, a owulacja mi wypadała 23 grudnia. Czy nie uważacie, że beta 569 nie jest dość wysoka? Zastanawiam się, bo mój mąż ma siostrę bliźniaczkę
ens93
Zaciekawiona BB
Spora beta. Nie znam się ale może rzeczywiście bliźniaki [emoji108] albo wcześniej miałaś owu niż myślałaśA tak z ciekawości dziewczyny wychodzi mi, że jestem w 3 tygodniu ciąży od ostatniej @. Ogólnie z mężem staraliśmy się o dziecko od 16 grudnia, a owulacja mi wypadała 23 grudnia. Czy nie uważacie, że beta 569 nie jest dość wysoka? Zastanawiam się, bo mój mąż ma siostrę bliźniaczkę
reklama
Kurcze jak na 10 dpo to wysoka!A tak z ciekawości dziewczyny wychodzi mi, że jestem w 3 tygodniu ciąży od ostatniej @. Ogólnie z mężem staraliśmy się o dziecko od 16 grudnia, a owulacja mi wypadała 23 grudnia. Czy nie uważacie, że beta 569 nie jest dość wysoka? Zastanawiam się, bo mój mąż ma siostrę bliźniaczkę
Moze owulacje mialas jednak wwcześniej?
Ja mialam tez owulacje 23.12 i dzisiaj bladzioch na teście dopiero, jutro ide na bete to jutro ci powiem ile mam