reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Ja brałam tabletki anty bo mam zespół policystycznych jajników więc bez nich ani rusz(brałam 8 lat)..nie fajne ci powiem...odstawiłam tabletki i w 1 cyklu zaszłam. Innej metody na Bąbelka nie było...

Ja miałam tak z pierwszą ciążą, 10 lat tabletek, odstawiłam i od razu ciąża za pierwszym podejściem :)
Czyli pierwszy bąbel na pokładzie :D super.

Ja miałam tak z pierwszą ciążą, 10 lat tabletek, odstawiłam i od razu ciąża za pierwszym podejściem :)
Czyli pierwszy bąbel na pokładzie :D super.
Bo podobno najłatwiej zajść w ciaze...moja ginka nie była pewna czy jajniki podejmą odpowiednia pracę bo lata temu cykle były różne kilka cyst itp...po 1 porodzie (9 lat temu)w przeciągu 6 msc miałam juz 5 cyst:o

W ogóle oprócz bolących piersi i wyczulenia na zapachy nic mi nie jest. Kawa smakuje tak jak przed, wszystko normalnie

Hej dziewczyny, gratuluję nowym mamusiom:wink:
U mnie ciężko. Skupić się nie mogę. Zapominam o wszystkim dosłownie. Nawet o śniadaniu do pracy o_O termin zrobiłam na poniedziałek. Poza tym ochota na kwaśne soki a w domu już tylko woda :mad:

reklama
@Paula2019 moim zdaniem jeśli dobry aparat to pęcherzyk zobaczy, ale nigdy nic nie wiadomo
@Agathie ja cały bigos w domu zjadłam, ogórki( nawet wodę z kiszonych wypiłam) i mandarynki:p mąż się że mnie tylko śmieje...

Do góry