My sobie na święta zrobilismy a ginka wogole nie zaskoczona że się udało hehe "wyjechala z tekstema nie mówiłam że tak będzie"
A ile się staraliście?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My sobie na święta zrobilismy a ginka wogole nie zaskoczona że się udało hehe "wyjechala z tekstema nie mówiłam że tak będzie"
Ja brałam tabletki anty bo mam zespół policystycznych jajników więc bez nich ani rusz(brałam 8 lat)..nie fajne ci powiem...odstawiłam tabletki i w 1 cyklu zaszłam. Innej metody na Bąbelka nie było...A ile się staraliście?
Ja brałam tabletki anty bo mam zespół policystycznych jajników więc bez nich ani rusz(brałam 8 lat)..nie fajne ci powiem...odstawiłam tabletki i w 1 cyklu zaszłam. Innej metody na Bąbelka nie było...
Bo podobno najłatwiej zajść w ciaze...moja ginka nie była pewna czy jajniki podejmą odpowiednia pracę bo lata temu cykle były różne kilka cyst itp...po 1 porodzie (9 lat temu)w przeciągu 6 msc miałam juz 5 cystJa miałam tak z pierwszą ciążą, 10 lat tabletek, odstawiłam i od razu ciąża za pierwszym podejściem
Czyli pierwszy bąbel na pokładzie super.
Ale macie duże te bety!
Super. A na kiedy terminy ?