reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Cześć dziewczyny pierwszy test robiłam 24 grudnia bo liczyłam po cichu na piękny prezent pod choinkę - wynik negatywny. 30 grudnia wieczorem zrobiłam drugi i wyszły dwie kreski. Umówiłam się do gina na 17 stycznia. Chyba trochę późno - sama już nie wiem (ostatnia miesiączka 29 listopada). To moja pierwsza ciąża. Objawów brak za wyjątkiem zakwasow wręcz w piersiach i lekkiego dziwnego bólu w dole brzucha/pachwinach. Przyznaję że sie boję czy wszystko w porządku i tak szczerze to jeszcze to do mnie nie dotarło że się udało.

Witamy gratuluje pięknej kreseczki [emoji16][emoji1319] czasem tak jest ze za szybko test zrobiony nie daje efektu [emoji6] jeśli nie ma obaw żadnych to można poczekać do 17 stycznia [emoji5]

reklama
Cześć dziewczyny pierwszy test robiłam 24 grudnia bo liczyłam po cichu na piękny prezent pod choinkę - wynik negatywny. 30 grudnia wieczorem zrobiłam drugi i wyszły dwie kreski. Umówiłam się do gina na 17 stycznia. Chyba trochę późno - sama już nie wiem (ostatnia miesiączka 29 listopada). To moja pierwsza ciąża. Objawów brak za wyjątkiem zakwasow wręcz w piersiach i lekkiego dziwnego bólu w dole brzucha/pachwinach. Przyznaję że sie boję czy wszystko w porządku i tak szczerze to jeszcze to do mnie nie dotarło że się udało.
Gratulacje [emoji173]

reklama
29.12 pozytywny test owulacyjny i od razu do apteki po ciazowy. 5 ciazowych pozytywnych. Wczoraj robilam bete jutro wynik. Teraz się boję że może to jednak nie ciąża

Do góry