reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Trzymamy kciuki za wszystkie :) ja zrobiłam dwa testy. jedna mocniejsza od drugiej a @ dopiero 6 stycznia miała być :)
Także każdemu różnie pokazuje.

reklama
Trzymamy kciuki za wszystkie :) ja zrobiłam dwa testy. jedna mocniejsza od drugiej a @ dopiero 6 stycznia miała być :)
Także każdemu różnie pokazuje.
Gratuluje!
Tak to prawda różnie bywa.
Tylko u mnie byłaby to 3 ciąża i wiem że test był pozytywny już przed @
Wiec dziwne to teraz.
Może za bardzo chcieliśmy tej kruszynki i będzie to ciąża urojona albo czego się boję przez te negatywne testy pozamaciczna.
Ale chyba beta powinna rozwiązać moje wątpliwości jezeli ja zrobię i powtórzę po 48h.

Gratuluje!
Tak to prawda różnie bywa.
Tylko u mnie byłaby to 3 ciąża i wiem że test był pozytywny już przed @
Wiec dziwne to teraz.
Może za bardzo chcieliśmy tej kruszynki i będzie to ciąża urojona albo czego się boję przez te negatywne testy pozamaciczna.
Ale chyba beta powinna rozwiązać moje wątpliwości jezeli ja zrobię i powtórzę po 48h.
Mimo to każda ciąża może być inna i wyjątkowa na swój sposób także czekamy i trzymamy kciuki. Ja dla pewności Idę jutro na bete

Witam kobietki w ten nowy rok [emoji5][emoji1319][emoji8] ja czekam na testy do 3 albo będzie @ [emoji6] chora jestem masakra , gorączka , katar ....

U mnie bez zmian.. okresu brak ,test jutro powtórzę i zobaczymy. Żadnych objawów zbliżającego się @ ,a już troszkę po terminie jest, 6 dzień.
Trzymam kciuki za pozytywne teściki ;)

reklama
Do góry