reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Trzymamy kciuki za wszystkie :) ja zrobiłam dwa testy. jedna mocniejsza od drugiej a @ dopiero 6 stycznia miała być :)
Także każdemu różnie pokazuje.

reklama
Trzymamy kciuki za wszystkie :) ja zrobiłam dwa testy. jedna mocniejsza od drugiej a @ dopiero 6 stycznia miała być :)
Także każdemu różnie pokazuje.
Gratuluje!
Tak to prawda różnie bywa.
Tylko u mnie byłaby to 3 ciąża i wiem że test był pozytywny już przed @
Wiec dziwne to teraz.
Może za bardzo chcieliśmy tej kruszynki i będzie to ciąża urojona albo czego się boję przez te negatywne testy pozamaciczna.
Ale chyba beta powinna rozwiązać moje wątpliwości jezeli ja zrobię i powtórzę po 48h.

Gratuluje!
Tak to prawda różnie bywa.
Tylko u mnie byłaby to 3 ciąża i wiem że test był pozytywny już przed @
Wiec dziwne to teraz.
Może za bardzo chcieliśmy tej kruszynki i będzie to ciąża urojona albo czego się boję przez te negatywne testy pozamaciczna.
Ale chyba beta powinna rozwiązać moje wątpliwości jezeli ja zrobię i powtórzę po 48h.
Mimo to każda ciąża może być inna i wyjątkowa na swój sposób także czekamy i trzymamy kciuki. Ja dla pewności Idę jutro na bete

Witam kobietki w ten nowy rok [emoji5][emoji1319][emoji8] ja czekam na testy do 3 albo będzie @ [emoji6] chora jestem masakra , gorączka , katar ....

U mnie bez zmian.. okresu brak ,test jutro powtórzę i zobaczymy. Żadnych objawów zbliżającego się @ ,a już troszkę po terminie jest, 6 dzień.
Trzymam kciuki za pozytywne teściki ;)

reklama
Do góry