reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Tutaj nie ma prenatalnych z usg. Prenatalne są tylko z krwi, nie robią innych, bo ich zdaniem to przez usg badanie nie jest takie pewne jak z krwi, można coś źle zmierzyć, nie zobaczyć dokładnie, zależy jak się dziecko układa. A z krwi jest pewność ponoć 99.5%

Kolejne usg normalne mam dopiero 19 marca. Więc zobaczymy czy coś zobaczy jeśli chodzi o płeć. Ma być dziewczynka. Jak coś się zmieni na pewno tutaj o tym napisze :-)
Ja należę do tych niecierpliwych i bardzo chcialabym się juz dowiedzieć tego 15ego..ale pytam bo słyszałam, że często są pomyłki co do płci z usg w tym tygodniu.. Chociaz osobiście znam dziewczyny, że później sie tylko potwierdziło... [emoji848]

A imiona to dla chlopaka wspólnie chcemy Filipka a dziewczynka jest problem.. Mi bardzo sie podobają Zoja i Konstancja.

reklama
@Agnieszka kw nie już na szczęście, chwilami już tylko podplamiam i wiadomo nie żywo, tak lekarz był dzisiaj zadowolony, może wiesz trzymają bo wiedzą, że tutaj na pewno poleżę w domu z córką niekoniecznie :) ale wczoraj miałam ciemne myśli, dzisiaj już się ogarnęłam :)
A jak u Ciebie?
Ja też brudzę taką starą, ciemną krwią. Poprzednio mnie z takim brudzeniem wypuszczali do domu, ale może jednak za wcześnie, skoro po tygodniu wracałam z kolejnym krwawieniem.

@jurczux super!!! Zainspirowałas mnie! :D muszę pomyśleć żeby synka zabrać na któreś prenatalne, może bliżej połówkowych ;) ale miałby przeżycie..
@1016lew trzymam kciuki! :)
P.s o mnie tez pamiętajcie, zabierzcie mnie ze sobą na zamknięty :D
P.s2 ale wichura.. a synek znowu niewyraźny. Jeszcze nie zdążył do orzedszkola wrócić po infekcji a tu kolejna się szykuje ^^

reklama
Do góry