reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Dziewczyny, pamiętajcie też o mnie :) czytam Was namiętnie, ale czasu brakuje na odpisanie. Często nawet już mam coś odpisane, muszę przerwać, a potem temat nieaktualny [emoji16]

@jurczux powodzenia, kciuki zacisniete. Daj znać [emoji846]

@Martitka5 tak, może być widoczny, ale nie musi. Ja miałam w poprzedniej ciąży odwrotnie. Pęcherz dziecka był za duży. Lekarka bała się, że to wada genetyczna. Matko, co ja wtedy przeżyłam. A ostatecznie okazało się że dzidziuś się po prostu jeszcze nie wysikal.

U nas na razie pięknie. Ogarnęłam mieszkanie, gotuję obiad czekam aż mi się dziecko zbudzi i jedziemy do koleżanki na kawkę. Przyjemny dzień się zapowiada [emoji3526]

I prenetalne już za 4 dni. Z jednej strony się cieszę, z drugiej okropnie stresuję.

Macie jakieś sposoby domowe na ból ucha?? Boli mnie i promieniuje do gardła. (albo z gardła do ucha) już dobry tydzień. Myślałam że samo przejdzie, ale nie chce odpuścić...
A przypadkiem 8 ci nie wychodzi??? Miałam identycznie[emoji53]

reklama
Dziewczyny, pamiętajcie też o mnie :) czytam Was namiętnie, ale czasu brakuje na odpisanie. Często nawet już mam coś odpisane, muszę przerwać, a potem temat nieaktualny [emoji16]

@jurczux powodzenia, kciuki zacisniete. Daj znać [emoji846]

@Martitka5 tak, może być widoczny, ale nie musi. Ja miałam w poprzedniej ciąży odwrotnie. Pęcherz dziecka był za duży. Lekarka bała się, że to wada genetyczna. Matko, co ja wtedy przeżyłam. A ostatecznie okazało się że dzidziuś się po prostu jeszcze nie wysikal.

U nas na razie pięknie. Ogarnęłam mieszkanie, gotuję obiad czekam aż mi się dziecko zbudzi i jedziemy do koleżanki na kawkę. Przyjemny dzień się zapowiada [emoji3526]

I prenetalne już za 4 dni. Z jednej strony się cieszę, z drugiej okropnie stresuję.

Macie jakieś sposoby domowe na ból ucha?? Boli mnie i promieniuje do gardła. (albo z gardła do ucha) już dobry tydzień. Myślałam że samo przejdzie, ale nie chce odpuścić...
Dokładnie też to doczytałam i mój maluch się wysikał i temu pęcherz niewidoczny. Co w tych Naszych głowach siedzi to szok. Ja tak leżałam leżałam w łóżku i zaczęłam analizować w głowie czy dziecię ma nerki, pęcherz na USG... kuźwa patrzę NIE MA. I dawaj internety przeszukiwać.

Dziewczyny, ale ostatnio ciężko Was dogonić. Tak dużo piszecie ;) a nie lubię opuszczać stron :D cieszę się z udanych wizyt :) kciuki za dalsze badania. Ja na prenatalnych nie dowiedziałam się płci. Jeszcze lekarka stwierdziła, że to za wcześnie (byłam w 13tyg), mówiła, że może dopiero w 16tyg, a ja wiedziałam, że dużo z Was już dostało info co może tam siedziec 8-) no nic, poczekam jeszcze :D 15-tego kolejna wizyta.
miłego dnia ;)

Edit: wg om termin na 08.09, a z prenatalnych wyszło 31.08

Nie znajduje ani na kompie ani na telefonie zakładki menu-fora zamknięte [emoji15]
Może dopiero jak będziesz miała dostęp do jakiegoś to wtedy Ci się to pojawi. Ja mam forum zamknięte na galerii lipcowek.
20190309_105236.jpeg

Mamy za duży dostęp do informacji [emoji16] lepiej się nie zastanawiac. Zdrowsze będziemy [emoji6]
Dokładnie też to doczytałam i mój maluch się wysikał i temu pęcherz niewidoczny. Co w tych Naszych głowach siedzi to szok. Ja tak leżałam leżałam w łóżku i zaczęłam analizować w głowie czy dziecię ma nerki, pęcherz na USG... kuźwa patrzę NIE MA. I dawaj internety przeszukiwać.

Dziewczyny, ale ostatnio ciężko Was dogonić. Tak dużo piszecie ;) a nie lubię opuszczać stron :D cieszę się z udanych wizyt :) kciuki za dalsze badania. Ja na prenatalnych nie dowiedziałam się płci. Jeszcze lekarka stwierdziła, że to za wcześnie (byłam w 13tyg), mówiła, że może dopiero w 16tyg, a ja wiedziałam, że dużo z Was już dostało info co może tam siedziec 8-) no nic, poczekam jeszcze :D 15-tego kolejna wizyta.
miłego dnia ;)

Edit: wg om termin na 08.09, a z prenatalnych wyszło 31.08

Ja mam termin na 7.09. I wiem już płeć od dwóch tygodni. Ale ja robiłam prenatalne z krwi. Tam zawsze da się określić płeć [emoji4]

reklama
Do góry