A przypadkiem 8 ci nie wychodzi??? Miałam identycznie[emoji53]Dziewczyny, pamiętajcie też o mnie czytam Was namiętnie, ale czasu brakuje na odpisanie. Często nawet już mam coś odpisane, muszę przerwać, a potem temat nieaktualny [emoji16]
@jurczux powodzenia, kciuki zacisniete. Daj znać [emoji846]
@Martitka5 tak, może być widoczny, ale nie musi. Ja miałam w poprzedniej ciąży odwrotnie. Pęcherz dziecka był za duży. Lekarka bała się, że to wada genetyczna. Matko, co ja wtedy przeżyłam. A ostatecznie okazało się że dzidziuś się po prostu jeszcze nie wysikal.
U nas na razie pięknie. Ogarnęłam mieszkanie, gotuję obiad czekam aż mi się dziecko zbudzi i jedziemy do koleżanki na kawkę. Przyjemny dzień się zapowiada [emoji3526]
I prenetalne już za 4 dni. Z jednej strony się cieszę, z drugiej okropnie stresuję.
Macie jakieś sposoby domowe na ból ucha?? Boli mnie i promieniuje do gardła. (albo z gardła do ucha) już dobry tydzień. Myślałam że samo przejdzie, ale nie chce odpuścić...
reklama
Dokładnie też to doczytałam i mój maluch się wysikał i temu pęcherz niewidoczny. Co w tych Naszych głowach siedzi to szok. Ja tak leżałam leżałam w łóżku i zaczęłam analizować w głowie czy dziecię ma nerki, pęcherz na USG... kuźwa patrzę NIE MA. I dawaj internety przeszukiwać.Dziewczyny, pamiętajcie też o mnie czytam Was namiętnie, ale czasu brakuje na odpisanie. Często nawet już mam coś odpisane, muszę przerwać, a potem temat nieaktualny [emoji16]
@jurczux powodzenia, kciuki zacisniete. Daj znać [emoji846]
@Martitka5 tak, może być widoczny, ale nie musi. Ja miałam w poprzedniej ciąży odwrotnie. Pęcherz dziecka był za duży. Lekarka bała się, że to wada genetyczna. Matko, co ja wtedy przeżyłam. A ostatecznie okazało się że dzidziuś się po prostu jeszcze nie wysikal.
U nas na razie pięknie. Ogarnęłam mieszkanie, gotuję obiad czekam aż mi się dziecko zbudzi i jedziemy do koleżanki na kawkę. Przyjemny dzień się zapowiada [emoji3526]
I prenetalne już za 4 dni. Z jednej strony się cieszę, z drugiej okropnie stresuję.
Macie jakieś sposoby domowe na ból ucha?? Boli mnie i promieniuje do gardła. (albo z gardła do ucha) już dobry tydzień. Myślałam że samo przejdzie, ale nie chce odpuścić...
olagie
Fanka BB :)
Nie znajduje ani na kompie ani na telefonie zakładki menu-fora zamknięte [emoji15]
Chyba jeszcze nie ma [emoji4]
W karcie ciąży powinnaś mieć rozpiskę co w którym tc Ci powinni zlecaćA tak z ciekawości. Teraz to jest jakiś standard opieki okołoporodowej, że badań tak mało zlecają? Ja mam z reguły 3 na każdą wizytę.
Agathie
Dziewczyny, ale ostatnio ciężko Was dogonić. Tak dużo piszecie a nie lubię opuszczać stron cieszę się z udanych wizyt kciuki za dalsze badania. Ja na prenatalnych nie dowiedziałam się płci. Jeszcze lekarka stwierdziła, że to za wcześnie (byłam w 13tyg), mówiła, że może dopiero w 16tyg, a ja wiedziałam, że dużo z Was już dostało info co może tam siedziec no nic, poczekam jeszcze 15-tego kolejna wizyta.
miłego dnia
Edit: wg om termin na 08.09, a z prenatalnych wyszło 31.08
miłego dnia
pumelova
Może dopiero jak będziesz miała dostęp do jakiegoś to wtedy Ci się to pojawi. Ja mam forum zamknięte na galerii lipcowek.Nie znajduje ani na kompie ani na telefonie zakładki menu-fora zamknięte [emoji15]
Madeline86
Aktywna w BB
O widzisz, nie pomyślałam o tym nawet. Musze zaobserwować czy to nie to. Bo nie jestem przeziębiona ani chora.
Haha jeszcze by mi 8 teraz brakowało [emoji16]
Haha jeszcze by mi 8 teraz brakowało [emoji16]
A przypadkiem 8 ci nie wychodzi??? Miałam identycznie[emoji53]
Madeline86
Aktywna w BB
Mamy za duży dostęp do informacji [emoji16] lepiej się nie zastanawiac. Zdrowsze będziemy [emoji6]
Dokładnie też to doczytałam i mój maluch się wysikał i temu pęcherz niewidoczny. Co w tych Naszych głowach siedzi to szok. Ja tak leżałam leżałam w łóżku i zaczęłam analizować w głowie czy dziecię ma nerki, pęcherz na USG... kuźwa patrzę NIE MA. I dawaj internety przeszukiwać.
Aldona1987
Dziewczyny, ale ostatnio ciężko Was dogonić. Tak dużo piszecie a nie lubię opuszczać stron cieszę się z udanych wizyt kciuki za dalsze badania. Ja na prenatalnych nie dowiedziałam się płci. Jeszcze lekarka stwierdziła, że to za wcześnie (byłam w 13tyg), mówiła, że może dopiero w 16tyg, a ja wiedziałam, że dużo z Was już dostało info co może tam siedziec no nic, poczekam jeszcze 15-tego kolejna wizyta.
miłego dnia
Ja mam termin na 7.09. I wiem już płeć od dwóch tygodni. Ale ja robiłam prenatalne z krwi. Tam zawsze da się określić płeć [emoji4]
reklama
1016lew
Ja mialqm 2,76 i gin stwierdził że ok[emoji848]
Myśle ze co lekarz to opinia [emoji85]ja miałam 2,4 wiec mój lekarz powiedział ze jest ok potem spr segregator i rzeczywiście tam jest ze do 2,5 ale tez nie wiedziałam wcześniej..