reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Ja bym chciała juz cokolwiek kupić, ale wciąż sobie tłumaczę: a co jesli cos bedzie nie tak?
I nie kupuje nawet najmniejszej rzeczy. Padne do tych prenatalnych i nadal myślę nad tymi badaniami Sanco.
Też nic jeszcze nie kupuje, dużo czasu jeszcze przed nami więc spokojnie ze wszystkim zdążymy [emoji4] czekam, aż poznamy płeć i może wtedy pomału zacznę.
@czarnulka28 spokojnie czarny ze złotym stelażem jak najbardziej pasuje dla chłopca ;-)
Też tak uważam [emoji6]

Ja kompletnie nie mam żadnego typu co do wózka, na pewno najważniejszą i decydującą kwestia będzie waga, im lżejszy tym lepszy.

Dla mnie najważniejsza duża gondola i zależy mi na pompowanych kołach, ale widzę, że ciężko w tych co mi się podobają :/

Też nic jeszcze nie kupuje, dużo czasu jeszcze przed nami więc spokojnie ze wszystkim zdążymy [emoji4] czekam, aż poznamy płeć i może wtedy pomału zacznę.Też tak uważam [emoji6]

Ja kompletnie nie mam żadnego typu co do wózka, na pewno najważniejszą i decydującą kwestia będzie waga, im lżejszy tym lepszy.
Ja tez jestem zwolenniczka małych i lekkich. Ja non stop jeżdżę i lekki składany wózek to podstawa. Mój poprzedni był rewelacyjny malutki leciutki. Ten co wybrałam tez jest taki lekki i delikatny

Ja mam rewelacyjną spacerowke mutsy nexo, to jest wygoda. Mały zwinny, super sie sklada i ładny :)
Ja tez jestem daleka od kupowania, mysle ze gdzies po polowie zacznę cos myśleć. Po drugich prenatalnych. Teraz te reklamy mi sie wyswietlaja namietnie z tymi rzeczami dla dzieci :p wujek google słucha i sam podpowiada czego mi trzeba :p

reklama
Pompowane kółka to dobro w wózkach, łatwiej według mnie na śniegu, większa amortyzacja na nierównych chodnikach, dobrze sprawdzają się po prostu w trudniejszym terenie ;) spacerówki nie zdążyłam się jakoś po córce pozbyć więc jest, a byla grafitowa, bo taka mi się podobała i już ;)
W tej ciąży śnił mi się syn, tak jak w pierwszej Córka, ogólnie jakoś gdzieś tam przez głowę przemyka "On", a prenatalne dopiero 13... masakra zaczyna mi się udzielać xD

Do góry