reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
@whew_o mnie rwie lewa strona, ale na razie jakoś z tym żyję:/
No mnie też lewa aczkolwiek czasami prawa . Ciężko mi jest wstać, usiąść , położyć się , przekręcić się , pochylić katorga :/ jestem od dawna na chorobowym nie przemeczam się nie dźwigam nie wiem jak sobie zaradzić . Idę dzisiaj na wizytę to może pani da mi chociaż jakaś maść [emoji25]

Ja mialam rwe kulszowa w pierwszej ciąży ale jak mialam atak to wyladowalam na tydzień w szpitalu bo nie mogłam chodzić, taki ból. Jeśli tylko boli ale da się chodzić i jakoś funkcjonowac to chyba nie rwa kulszowa.

Ja mialam rwe kulszowa w pierwszej ciąży ale jak mialam atak to wyladowalam na tydzień w szpitalu bo nie mogłam chodzić, taki ból. Jeśli tylko boli ale da się chodzić i jakoś funkcjonowac to chyba nie rwa kulszowa.
Z chodzeniem też problem strasznie boli aż ciągnę ta nogę za sobą , może to jakiś ucisk na jakiś tam nerwoból no nie wiem

Z chodzeniem też problem strasznie boli aż ciągnę ta nogę za sobą , może to jakiś ucisk na jakiś tam nerwoból no nie wiem

Jesli jest bardzo zle to lepiej iść na izbe. Ja mialam konsultacje z neurologiem wtedy też. Jak sie przewróciłam z bólu to ledwo doszlam do telefonu zeby po męża zadzwonić. W szpitalu dostalam pełno kroplowek nawet nie wiem z czym, tydzień leżenia i przeszło. Ale przez tydzien nie potrafiłam sama do ubikacji dojść, usiąść itp. Było kiepsko. Lepiej tego tak nie zostawiaj.

My dzisiaj zaczynamy 13 tydzień [emoji4]
Wizyta o 17.15, mam nadzieję, że każda z nas przyniesie dobre wieści.
powodzenia dziewczyny

reklama
Do góry