Kattee
Fanka BB :)
@justyndziuk mam bardzo podobny brzuszek do twojego gdzie kupiłaś leginsy? To chyba już ciążowe?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W grudniu był wysportowany, ja widzę różnice. Dla mnie teraz jest okrągły, widzę ta wypukłość [emoji177]
Zobacz załącznik 943207Zobacz załącznik 943208
@czarnulka28 współczuje dolegliwości [emoji45]
@Klaudia278 mnie tez ciągnie jak pochodzę za długo do tego twardnieje i jest to bardzo nieprzyjemne..
U mnie też ktoś tak może pomyśleć, że się objadlam [emoji39] chociaż wieczorami zawsze jest większy jak się porządnie najem [emoji23]Teraz się wszystko zgadza na szczęście nawet mąż słszyał że 10 cm ma nasz Okruszek wiec dobrze ze sobie to wyjasnilam. zobaczymy tylko potem jak to będzie z łożyskiem.
A co do brzuszka to ja też mam. Może nie jest jakiś ogromny ale widać różnice. Rodzice nie widzieli mnie 2 tygodnie i mówili wczoraj że widać ładnie ale ktoś może też pomyśleć że się objadlam
Ale piękna figura! U mnie tez moze wczesniej nie byl wysportowany, ale zawsze mega płaski bo nawet jak tyje to nigdy w bebol. Tez widzę różnice, az tak cieplej na serduszku. Chyba jedyna sytuacja kiedy kobieta cieszy sie ze tyje haha ♡W grudniu był wysportowany, ja widzę różnice. Dla mnie teraz jest okrągły, widzę ta wypukłość [emoji177]
Zobacz załącznik 943207Zobacz załącznik 943208
@czarnulka28 współczuje dolegliwości [emoji45]
@Klaudia278 mnie tez ciągnie jak pochodzę za długo do tego twardnieje i jest to bardzo nieprzyjemne..
Super[emoji16]piękny maluszek [emoji8]Cieszę się z samych dobrych wiadomości u nas też wszystko dobrze. 4,66cm szczęścia
Cieszę się z samych dobrych wiadomości u nas też wszystko dobrze. 4,66cm szczęścia