reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Ten ból od wczoraj to taki jakby trochę kłucie, trochę jakby zakwasy (ale w tym miejscu to nie możliwe, przynajmniej osobiście nigdy nie miałam zakwasow w podbrzuszu). Raczej nie opisałabym go jako skurcze takie miesiączkowe. Też myślę, że czas na magnez. Muszę kupić jakiś kompleks witamin dla ciężarnych bo biorę już jod i kwas foliowy. A jak kupie kompleks witamin to wszystko w jednej tabletce. Chociaż w pierwszej ciąży coś mi się przypomina że magnez osobno brałam hmm
Ja biorę magnez osobno

reklama
@Olaska21 u mnie w 6t4d całe 7.43mm [emoji177] gratulacje [emoji177]

@Aleeksandraa ja biorę aspargin osobno brzuch mnie boli mniej, oczywiście nie przestał od razu i czuje go cały czas, ale to już zwykle czucie nie ból [emoji4]
W sumie ja nie biorę kompleksu witamin tylko wszystko osobno..

@Olaska21 u mnie w 6t4d całe 7.43mm [emoji177] gratulacje [emoji177]

@Aleeksandraa ja biorę aspargin osobno brzuch mnie boli mniej, oczywiście nie przestał od razu i czuje go cały czas, ale to już zwykle czucie nie ból [emoji4]
W sumie ja nie biorę kompleksu witamin tylko wszystko osobno..
,,Justyndziuk,, gratuluje . Mam nadzieje ze 21 lutego napissze tez juz takie wysokie crl . Bo narazie niby 1.8 mm ale cos na dole tam w pęcherzyku migalo takie maciupkie ale tetna nie bylo sllychac .

@Olaska21 nie martw się, ja byłam tydzień wcześniej i nawet zarodka nie było. W ciągu tygodnia tak wyrósł [emoji5]
Na pewno będzie wszystko ładnie widać i słychać

Dzieki za wspaarcie. . A brzuch jak powiekszyl sie i jakie masz objawy bo u mnie tylko bol podbrzusza jaak na okres i lekkie mdlossci bez wymiotow i piersi ktorre wydaja ssie jak by wazyly 10 kg

Z piersiami wszystkie mamy tak samo, mi tez już mega się powiększyły i bolą przy najmniejszym dotyku.
Brzuch mnie bolał cały czas, od jakichś 3ch dni boli mnie mniej, czuje go i tyle [emoji5] i tam samo, jak przy menstruacji..
mdłości miałam do 7tc teraz mam zawroty głowy jak za szybko wstanę to mi się ciemno robi przed oczami..

Na 20 września wg OM, wg usg nie mam daty nie mam karty jeszcze założonej, ale zarodek wychodził mniejszy o 4 dni, wiec pewnie trochę się zmieni data planowanego porodu. Wizytę mam w przyszły poniedziałek

reklama
Do góry