Paula2019
Fanka BB :)
@Mamawrzesniowa, baby story Photo maker[/QUOTE]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, wszystko jest w porządku. Maluch zdrowy, duzy i piękny [emoji7][emoji7][emoji7] ma prawie 4cm (3,9) serduszko nadal 160 uderzeń. Kolejna wizyta za 3 tygodnie. Zdjęcie wam dam pózniej jak dojadę do domu.
dziękuję@Mamawrzesniowa, baby story Photo maker
Mi lekarz tez mówił o tych czopkach w razie potrzeby. Nie mecz się tylko sprobuj! Poczytaj tez o opaskach na mdłości, z badań wynika ze działają na ok polowe kobiet albo masuj sobie punkty które niby odpowiadają za mdłości. Jakbym miała taki problem wypróbowalabyn chyba wszystkiego, nawet w coś w co nie wierze.Dzięki oby. Jak będzie się przedłużać po 12 tyg to na wizycie ustalę coś może jakieś leki prócz tych czopków są
Słyszałam o tych opaskach ale czytałam na forach ciążowych ze nie działa za bardzo. Syn ma czasem w samochodzie mdłości to nie działało na niego tez. A o tych punktach zaraz poczytam. Leków typu czopki obawiam się ze względu na maluszka wole cierpieć niż żeby coś mu się stało koleżanka te czopki przyjmuje na silne migreny i obawiam się ich. Ale jeśli sytuacja się nie zmieni to może wezme chociaż znając mnie będę cierpieć a chemii nie przyjmę heheMi lekarz tez mówił o tych czopkach w razie potrzeby. Nie mecz się tylko sprobuj! Poczytaj tez o opaskach na mdłości, z badań wynika ze działają na ok polowe kobiet albo masuj sobie punkty które niby odpowiadają za mdłości. Jakbym miała taki problem wypróbowalabyn chyba wszystkiego, nawet w coś w co nie wierze.
Ela8010 ja jestem z Mysłowic, a Ty?
Czarnulka bardzo Ci współczuję! Oby szybko przeszło.[/QUOTE
Mikołów. Chodzę do Katowic do Medicover i stamtąd mnie skierowali do Zięba clinic
Aa super koleżanka była ich pacjentka, zadowolona. Ja mam lekarza niedaleko Libero, na Kościuszki w drodze na Mikołów
Ż czasem ogarniesz forum super że masz już 9 letnia córke Ja z kolei w ostatniej ciąży (2 lata temu) musiałam leżeć do 17tc a potem było super. Czemu lezalas, szyjka?