reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
U nas się konczą wlasnie , nic specjalnego nie planowalismy bo zwykle i tak ponad tydzien byl przechorowany ( tak mniej wiecej od 5 lat ) , bylam z dziecmi na lodowisku , w kinie , ikea - wybieraly wstepnie meble do nowych pokoikow, w Hydropolis , na sankach . W niedzielę jeszcze moze pojedziemy na narty do Zieleńca :) oczywiscie ja nie jezdzę

A od poniedzialku szkola i skonczy się spanie do 11 [emoji5] znowu zaprowadzanie, odbieranie , odrabianie lekcji
Może i dobrze bo przyznam , że lenistwo mnie opanowalo [emoji5]

No to fajne spędziliście ferie ;) z tym spaniem to rozumiem, mój teraz przez klika dni był chory i normalnie spał do 9rano [emoji33] jestem w szoku, myślałam że ten moment nigdy nie nastąpi heh

CZarnulka współczuję ;( pewnie już próbowałaś różnych metod typu cola i migdały itp. kiedyś w aptece można było kupić tabletki dla kobiet w ciąży które męczą wymioty ale kurcze nie mogę sobie przypomnieć nazwy... Może by troszkę pomogły :(

Piękne macie brzuszki i wogole jakie szuplutkie jesteście [emoji7]

Mnie dzisiaj prawie cały dzień mdli, chyba że coś zjem to na jakiś czas przestaje ale znów wtedy mi się odbija i tak cały dzień na zmianę :/
No właśnie nie próbowałam z cola. Tabletki miałam takie z imbirem ale było jeszcze gorzej. Martwi mnie to ze tez nie biorę kwasu foliowego mam nadzieje ze nic nie będzie złego ale jął biorę nawet na nic to jest tak zle ze po prostu no nie mogę

Ja byłam w szoku, ale mi trochę pomogła żurawina. Babcia mi kazała wsuwać i o dziwo pomagało więc możesz spróbować :) poza tym mają witaminę C, która się przyda.
A jaka? Taka suszona ? Tego nie próbowałam. Z dwa razy wypiłam miętę było może lekko lepiej ale trzeci kubek wzmógł torsje i przestałam pic

Dziewczyny jak Wam się udaje tak dobrze funkcjonować zwłaszcza tym które pracują, spędzają ferie z dziećmi, wyjeżdżają. Ja nie dość ze calu dzień siedzę w domu to nie dam rady wstać z łóżka nigdzie prawie nie wychodzę jestem kompletnie bezsilna nie mam energii żołądek mam pod gardłem trudność nawet sprawia mi przełożenie się na bok bo powoduje podchodzenie wyżej żołądka. Tak mi ciężko nie daje już rady... zawroty głowy i te wymioty i mdłości non stop. Dziś nie jadłam nic i wymiotuje żółcią nie dam rady nawet pic
mam tak samo od tygodnia, bez przerwy, jakbym miała co najmniej grypę zoladkowa

Tak suszona. Podjadalam co chwilę i nawet mogłam z synem powariowac troszkę :) może Tobie też pomoże :)
Jutro wyślę męża do Lidla tam często kupuje żurawinę bo pieke z nią schab. Sobie żurawinę będę jadła a rodzine może upieke z mięsem może sama trochę zjem zwłaszcza ze zadko u mnie ostatnio normalny obiad

reklama
Do góry