reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Dory każdy moment jest dobry na dziecko. Ja mam 30, nie wyobrażam sobie mieć dziecka 10 lat temu, nie miałam ustabilizowanej sytuacji życiowej- dom, mąż, dobra praca. Na każdego przychodzi pora. Pomysl sobie że jesteś doświadczoną kobietą i to też ma swoje plusy ;)

Kimpossible jak chcesz to zrób sobie 2 bety zobaczysz czy jest przyrost. Jak nie chcesz czekać. Albo podejdź na luzie, stres Ci nie pomoże, a szkoda kasy.

reklama
Wow, 10 stron od wczorajszego wieczora :oops:

Kimpossible, zrób bete dwa razy i sprawdzisz czy jest przyrost

Piekne fotki :) ja juz nie moge doczekać sie wizyty, niecałe dwa dni zostały

Pierwsze dziecko urodziłam w wieku 27 lat, z druga córką prawie wyrobiłam się przed 30 , a teraz dzieci duże, samodzielne, a my zaczynamy od nowa :) Tyle dobrego ,ze jak chodziłam do kilku gin to nikt mi nie powiedział, że za stara jestem na dziecko, tym bardziej, ze mało kto wierzy jak mówię , że mam 39 lat . Niestety wiek troche było widać w wynikach badań , jak zaczęłam kontrolować hormony po roku nieudanych starań. No ale jak widać, wyniki nie przesądzają o wszystkim :)

Ja w tym roku skończę 35 [emoji23]Ale jakoś czuje się na 25 max [emoji51]
Ja w tym roku 34. Mój mąż jest 4 lata starszy. I wcale nie odczuwamy tego ile mamy lat:) I po ciężkich doświadczeniach w ostatnim czasie (ciężka choroba i śmierć mamy mojego męża) zmieniliśmy całkowicie podejście do życia. Trzeba się cieszyć tym co się ma, chwilą obecną i nie oglądać się za siebie, bo tego co minęło już nie zmienimy.

O kurcze.. Pół dnia na zakupach a tu tyle do nadrobienia[emoji50]
@jurkovska nie przejmuj sie pajacem, mamy takie czasy ze lekarzy od koloru do wyboru i nie trzeba sie prosić starego kutasiarza[emoji23]

A jeśli chodzi o wiek... Ja mam 29lat, a pierwsze dziecko urodziłam mając 18lat więc żadna mnie nie przeskoczy w pośpiechu heh...drugie 22.
Wszystko ma swoje plusy i minusy, z jednej strony dzisiaj juz mam duże dziewczyny a z drugiej ślub, rozwód i doświadczenie nie jednej 40latki co moglo mnie ominąć. W każdym razie niczego nie żałuję bo jestem zdania, że wszystko dzieje sie po coś i wszystko nas czegoś uczy.

Super bąbelki z usg! [emoji7][emoji108]

reklama
Do góry