reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Dory każdy moment jest dobry na dziecko. Ja mam 30, nie wyobrażam sobie mieć dziecka 10 lat temu, nie miałam ustabilizowanej sytuacji życiowej- dom, mąż, dobra praca. Na każdego przychodzi pora. Pomysl sobie że jesteś doświadczoną kobietą i to też ma swoje plusy ;)

Kimpossible jak chcesz to zrób sobie 2 bety zobaczysz czy jest przyrost. Jak nie chcesz czekać. Albo podejdź na luzie, stres Ci nie pomoże, a szkoda kasy.

reklama
Wow, 10 stron od wczorajszego wieczora :oops:

Kimpossible, zrób bete dwa razy i sprawdzisz czy jest przyrost

Piekne fotki :) ja juz nie moge doczekać sie wizyty, niecałe dwa dni zostały

Pierwsze dziecko urodziłam w wieku 27 lat, z druga córką prawie wyrobiłam się przed 30 , a teraz dzieci duże, samodzielne, a my zaczynamy od nowa :) Tyle dobrego ,ze jak chodziłam do kilku gin to nikt mi nie powiedział, że za stara jestem na dziecko, tym bardziej, ze mało kto wierzy jak mówię , że mam 39 lat . Niestety wiek troche było widać w wynikach badań , jak zaczęłam kontrolować hormony po roku nieudanych starań. No ale jak widać, wyniki nie przesądzają o wszystkim :)

Ja w tym roku skończę 35 [emoji23]Ale jakoś czuje się na 25 max [emoji51]
Ja w tym roku 34. Mój mąż jest 4 lata starszy. I wcale nie odczuwamy tego ile mamy lat:) I po ciężkich doświadczeniach w ostatnim czasie (ciężka choroba i śmierć mamy mojego męża) zmieniliśmy całkowicie podejście do życia. Trzeba się cieszyć tym co się ma, chwilą obecną i nie oglądać się za siebie, bo tego co minęło już nie zmienimy.

O kurcze.. Pół dnia na zakupach a tu tyle do nadrobienia[emoji50]
@jurkovska nie przejmuj sie pajacem, mamy takie czasy ze lekarzy od koloru do wyboru i nie trzeba sie prosić starego kutasiarza[emoji23]

A jeśli chodzi o wiek... Ja mam 29lat, a pierwsze dziecko urodziłam mając 18lat więc żadna mnie nie przeskoczy w pośpiechu heh...drugie 22.
Wszystko ma swoje plusy i minusy, z jednej strony dzisiaj juz mam duże dziewczyny a z drugiej ślub, rozwód i doświadczenie nie jednej 40latki co moglo mnie ominąć. W każdym razie niczego nie żałuję bo jestem zdania, że wszystko dzieje sie po coś i wszystko nas czegoś uczy.

Super bąbelki z usg! [emoji7][emoji108]

reklama
Do góry